PAC-MAN™ și Galaga™ pot fi jucate pe Facebook Messenger și în Facebook News Feed

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, se numără printre primii publisheri care oferă în mod gratuit acces utilizatorilor de Facebook la două jocuri legendare prin intermediul Instant Games. Astfel, toți cei care dețin conturi de Facebook se pot juca gratuit PAC-MAN și Galaga direct în News Feed sau în aplicația de mesagerie a rețelei de socializare.

Instant Games, oferă jucătorilor șansa de a încerca gratuit primul nivel al celor două jocuri legendare, putând să compare scorurile obținute cu rezultatele prietenilor ori să se laude cu ele partajându-le direct pe pagina proprie de Facebook. Atât în PAC-MAN, cât și în Galaga, utilizatorii au la dispoziție o singură viață să termine stagiul disponibil.

2016 reprezintă a 35-a aniversare a legendarului space shooter, Galaga, o oportunitate perfectă pentru nou veniți și pentru nostalgici să se conecteze la Facebook și să încerce unul dintre legendele jocurilor arcade.

pacman


Poate te mai interesează F1 2016 Limited Edition Xbox One sau The Last Guardian Collector’s Edition pentru PlayStation 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.