PAC-MAN™ și Galaga™ pot fi jucate pe Facebook Messenger și în Facebook News Feed

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, se numără printre primii publisheri care oferă în mod gratuit acces utilizatorilor de Facebook la două jocuri legendare prin intermediul Instant Games. Astfel, toți cei care dețin conturi de Facebook se pot juca gratuit PAC-MAN și Galaga direct în News Feed sau în aplicația de mesagerie a rețelei de socializare.

Instant Games, oferă jucătorilor șansa de a încerca gratuit primul nivel al celor două jocuri legendare, putând să compare scorurile obținute cu rezultatele prietenilor ori să se laude cu ele partajându-le direct pe pagina proprie de Facebook. Atât în PAC-MAN, cât și în Galaga, utilizatorii au la dispoziție o singură viață să termine stagiul disponibil.

2016 reprezintă a 35-a aniversare a legendarului space shooter, Galaga, o oportunitate perfectă pentru nou veniți și pentru nostalgici să se conecteze la Facebook și să încerce unul dintre legendele jocurilor arcade.

pacman


Poate te mai interesează F1 2016 Limited Edition Xbox One sau The Last Guardian Collector’s Edition pentru PlayStation 4

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)