Faină campania #nuestidinaltfilm a celor de la TNT Romania!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Faină campania asta a celor de la TNT Romania, chiar faină. Lasă că am făcut și io parte din ea (când mă plimbam îmbrăcat în gladiator prin București, desigur :D), dar faptul că oamenii se trezeau cu niște personaje de film lângă ei a trezit niște ridicări de sprânceană, cum ar veni :))

Așa, ca hint, ideea campaniei se regăsește chiar în htagul #nuestidinaltfilm. Care, dacă îmi permiteți, vă zice direct: și ce dacă unii se uită ciudat la voi dacă sunteți fani filme de acțiune? Sau ce dacă vouă vă place să vă îmbrăcați în galdiatori? Dați-le pace, voi sunteți din filmul potrivit, ei joacă la altă echipă :))

Cum ziceam, mie îmi place campania. Și chiar a fost foarte fun să fac parte din ea. Și cred că și lui Batman i-a plăcut. Chiar dacă a pierdut metroul :))

giphy

Dacă ar fi să vă recomand ce să vedeți la TNT în următoarea perioadă, cei care se pricep mult mai bine la filme decât mine (ce bine să ai în Kooperativa 2.0 și așa ceva :D) îmi spun despre ”Un comportament adecvat” (din 17 noiembrie, un serial care promite mult). ”Profesorii trăzniți” este un serial foarte fain, care rulează deja, simpatic foc!. Și, desigur, pentru că am ajuns la vârsta la care clasicul este the new old :)), vedeți că puteți să vedeți filme care au făcut istorie (și încă o să mai facă, stați relax), precum ”Dosarul Pelican”, ”Apollo 13”, ”Închisoarea îngerilor”, seria clasică ”Mad Max”, ”Ultimul samurai” și multe altele.

Desigur, feel fre să recomandați și alte producții de pe TNT. Ca să știm la ce să ne uităm când mai găsim timp prin telecomandă, ca să zic așa :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)