Morărița și Kooperativa 2.0 te provoacă să câștigi 10.000 de lei!

Este că v-ar plăcea să câștigați un premiu săptămânal de 500 de lei și, dacă prestați corespunzător, marele premiu de 10.000 de lei? Desigur că v-ar plăcea :)) Ei bine, puteți să câștigați aceste premii! Dar numai dacă intrați în concursul de pe Morarița.ro, un concurs care vă provoacă să fiți creativi în timp ce vă distrați. Și invers :D

Ideea concursului este foarte simplă:

Povestește-ne în câteva cuvinte în ce împrejurare trăsnită ai avut poftă de ștrudelul Morărița, încarcă fotografia sau video-ul doveditoare și poţi câştiga marele premiu de 10.000 lei sau, săptămânal (prin tragere la sorți), 500 lei, să-ţi cumperi ce vrei!

În cazul premiilor săptămânale de câte 500 de lei este simplu: o să se facă o tragere la sorți dintre toți participanții. În cazul premiului cel mare de 10.000 de lei, aici o să facem o combinată. Adică o să fie o perioadă în care materialele urcate pe siteul Morarița.ro în concurs o să fie supuse votului publicului, cele mai votate 5 materiale intră în finală, după care un juriu (din care, cu modestia care mă caracterizează, o să fac și eu parte :D) va alege marele câștigător. Cei 5 finalişti aleşi vor fi afişati în data de 16 Decembrie, iar câştigătorul marelui premiu în data de 21 Decembrie. Neeeee, nu e nici un pic de presiune pe noi, deloc, desigur… :))

moraritaVă recomand să citiți regulamentul concursului, așa cum se cuvine. Cu mențiunea că premiile constau în carduri cadou de la eMag, așa că aveți de unde alege de acolo fix ce vă dorește suflețelul. După ce participați și după ce o să câștigați, firește :))

Acuma, în legătură cu ”materialul de lucru”, cele 5 sortimente de ștrudele Morărița (cu brânză și stafide, cu dovleac, cu fructe, cu iaurt și căpșuni, cu mere și stafide) trebuie să fie ”vedetele” materialelor voastre). Eu unul vă pot spune în cunoștință de cauză că sunt foarte bune! În special ștrudelul cu brânză, cam favoritul meu de brânzar feroce ce sunt :D Zic în cunoștință de cauză pentru că, așa cum puteți vedea în filmul de mai jos, împreună cu colegii din Kooperativa 2.0 le-am cam testat în timpul filmărilor :))

O să vedeți când vă apucați să le gătiți (mă rog, vorba vine, nu aveți mare lucru de făcut, ștrudelele vin inclusiv cu hârtie de copt…), că în maximum jumătate de oră, fără nuș ce efort, aveți un desert foarte bun, cu care nu aveți cum să vă faceți de telecomandă de nici o culoare, ca să zic așa. Iar despre materialul pe care o să îl faceți cu ștrudelele Morărița, ei bine, doar creativitatea voastră poate spune cât de zănatici o să fiți :))

Apropo de filmul de mai jos, să știți că suntem foarte onorați că am fost aleși să fim ”starurile” primei campanii ever din istoria Panovia, compania care deține brandul ”Morărița” (un brand foarte bine construit, de altfel). Ce mai poți zice la așa ceva? Ridici pălăria 2.0 și saluți corespunzător, cu mulțumirile de rigoare incluse :)

Vă las să vedeți filmul. O să vă placă, știu deja! Și sper să vă inspire în materialele cu care o să participați la concurs. Și cu care o să câștigați ori unul din premiile săptămânale de câte 500 de lei și, cine știe, premiul cel mare de 10.000 de lei. Eu vă urez succes maxim!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)