Dacă crezi că în România ești safe și că atacurile hackerilor nu te pot atinge, nope, nu este așa. Mai bine protejează-te!

#PoateVăInteresează 415 ani de la uciderea lui Mihai Viteazu

Am văzut la Cristi Florea faza cu Academia de Banking. Și spicuiesc pentru voi următoarele:

Este un program intensiv de pregătire, dedicat tinerilor care vor să învețe să facă banking și care se încheie cu un job la Libra Internet Bank. Tocmai asta-i fain la serviciul lor: că nu-ți cer ani de experiență înainte de angajare, ci te învață tot ce trebuie într-un training de 3 – 4 săptămâni, apoi te angajează pentru cel puțin un an de zile, ca să-ți dai seama dacă ești făcut pentru asta și dacă te poți adapta mediului de lucru de acolo.

În cadrul campaniei „Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, sunteți invitați la cros, pe 20 august, în Parcul Tineretului din București.

Hmmm, interesantă recomandarea lui Make: Mânzălești. Exact, nu ați auzit de locul ăsta.

Un profesor de desen din Marea Britanie și-a construit o căsuță cu aproximativ 150 lire, adică vreo 800 de lei.

Spunem NU supravegherii generalizate! Scrisoare împotriva proiectului Big Brother al SRI.

Cursa Răţuştelor din Cluj-Napoca este un eveniment care îşi propune să implice întreaga comunitate – copii, părinţi, societăţi comerciale şi instituţii – într-o activitate cu scop caritabil (via Valentin Vesa).

Aflu de la Mircea Hodârnău despre Festivalul ”Servus Transilvania”. Interesante trupele care sunt confirmate până acum, chiar interesante…

Cursa cu masini electrice in jurul lumii, 80edays, ajunge la Bucuresti pe 15 august.

La inceput de septembrie are loc Baby Boom Show – cel mai mare targ pentru mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani. Astfel, in perioada 1 – 4 septembrie la ROMEXPO sunt asteptati peste 10.000 de vizitatori, in cadrul unui eveniment unic pe piata de profil.

Curtea Veche Publishing angajează tehnoredactor.

DOCUMENTAR: Se împlinesc 415 ani de la uciderea lui Mihai Viteazu.

77% dintre români ar vota pentru rămânerea țării în Uniunea Europeană în ipoteza unui referendum pe acest subiect, relevă un sondaj IRES realizat în perioada 13 – 15 iulie.

Spellground Festival nu va avea loc în weekendul 12-14 august. Decizia vine ca urmare a solicitării Universității Ovidius Constanța, partener oficial al evenimentului, cu privire la respectarea zilei de 13 august ca zi de doliu național în memoria Reginei Ana prin adaptarea programului festivalului și eliminarea manifestărilor muzicale de pe terenul instituției de învățământ.

2 comentarii la “#PoateVăInteresează 415 ani de la uciderea lui Mihai Viteazu

  1. Valentin Vesa Reply

    Merci de preluare stimabile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.