Festivalul Ambasadelor a ajuns la a doua ediție

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-a zis Chinezu ce și cum despre Festivalul Ambasadelor, eveniment ce ajunge anul acesta la a doua ediție. Și, pentru că mi se pare și mie un eveniment foarte mișto, am zis să vă dau de veste că în perioada 29 august – 4 septembrie, puteți participa din nou, dacă nu ați fost anul trecut. Și dacă ați fost, firește. :)

Festivalul este realizat printr-o serie de evenimente și expoziții care promoveaza cultura și arta diferitelor țări cu misiuni diplomatice în România și a devenit un punct de reper pentru comunitatea diplomatică din țară, urmarind deschiderea și promovarea activității ambasadelor către publicul larg din țară. 

festivalul ambasadelor

Acestea fiind zise, aruncați un ochi aici pentru detalii și poate ne vedem pe-acolo. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)