Susține campania “Fii treaz la volan!” și poți câștiga o cameră DVR Super Full HD Ambarella

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am salutat cu entuziasm campania ”Fii treaz la volan!”, când v-am povestit despre o pățanie, care m-a cam convins că oboseala și condusul obosit nu au nici o legătură una cu alta. Ceea ce vă recomand și vouă, să nu le amestecați de nici o culoare!

Acum văd că, pornind de la ce am scris eu, cei de la edotec.ro pun la bătaie o cameră DVR Super Full HD Ambarella. Regulamentul este foarte simplu, citez din sursa de bază, cum ar veni :D

Scrie un articol despre “Fii treaz la volan” în care să pui link spre acest blogpost. Trimite-ne link-ul articolului pe adresa marketing@edotec.ro și poți câștiga prin tragere la sorți o cameră DVR Super Full HD Ambarella!

Evident că vă încurajez să scrieți cu spor pe această temă. Pentru că un simplu calcul (mă rog, dacă putem face calcule când vine vorba despre așa ceva…) ne arată că fiecare om pe care mesajul acestei campanii îl atinge înseamnă un om în plus care este cât de cât sensibilizat în ceea ce privește condusul corect. Iar asta, uneori, poate face diferența dintre viață și moarte.

cameră-DVR

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)