Alessandro Safina, concert în Cluj

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori, revine cu un nou concert în România pe 14 decembrie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj.

Biletele pentru noul concert Alessandro Safina sunt disponibile la  prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) și 63 lei (Categoria a IV-a).

Acestea pot fi achiziționate online de pe bilete.ro și  eventim.ro sau din magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV,  de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

alessandro safina

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Alessandro Safina, concert în Cluj”

  1. Pingback: Dacă mergeți la concertul Alessandro Safina din Cluj, puteți să vă luați 2 bilete la preț de unul :D - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)