Câte ceva despre Biffy Clyro și Spellground

Trupa scoțiană Biffy Clyro tocmai și-a lansat albumul “Ellipsis”, care e deja numărul 1 în Official UK Albums Chart. Discul are vânzări atât de bune încât a depăşit vânzările însumate ale ultimelor albume Adele, Coldplay, ELO şi Rick Astley la un loc. Impresionant, aș zice eu. Partea faină este că scoțienii cântă în premieră la Spellground Festival, pe litoralul Mării Negre, pe data de 14 august.

Biffy Clyro vin cu o echipă tehnică de 30 de oameni la Spellground și au nevoie de 30 de dușuri doar pentru ei în backstage, astfel încât să poata face duș toți… în același timp. Fiindcă reprezentațiile live le solicită un efort fizic intens, membrii trupei solicită cu încăpățânare aceeași variantă “ușoară” de cină înaintea fiecărui show din turneu: spaghete bolognese și salată.

Scoțienii vor urca pe Master Stage, cea mai mare scenă găzduită vreodată de orașul Constanța (peste 300 mp) duminică, pe 14 august.

P. S. Biletele pentru o zi la Spellground Festival costă 130 de lei, cu toate taxele incluse, până pe 15 iulie. La intrare, în ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la prețul de 185 lei (taxe incluse). Abonamentele, la prețul de 295 lei (taxe incluse), pot fi cumpărate  din rețeaua de distribuție Eventim sau bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro și în magazinele Germanos.

biffy clyro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)