Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

NETOPIA mobilPay, prezent pe Shopify

Începând de la 1 iulie 2016, toate magazinele online europene care utilizează platforma Shopify pot opta pentru serviciile de procesare a plăţilor online şi mobile dezvoltate de NETOPIA mobilPay.

Pe lângă tranzacţiile digitale cu cardul şi cele mobile, NETOPIA mobilPay le oferă magazinelor online care utilizează Shopify şi opţiunea de procesare Bitcoin, fiind, astfel, printre puţinii procesatori integraţi pe platforma de e-commerce care intermediază plăţi în moneda digitală.

Mai mult decât atât, inclusiv business-urile din e-commerce-ul local care utilizează sistemul NETOPIA mobilPay au acces mult mai simplu la soluţiile de e-commerce Shopify, gigantul canadian cu afaceri de peste 200 milioane de dolari în 2015.

“NETOPIA mobilPay este un produs al inovaţiei digitale, care nu are graniţe, iar e-commerce-ul este printre puţinele industrii din lume care se adresează consumatorului global. Integrarea cu Shopify este următorul pas pe care NETOPIA mobilPay îl face pentru apropierea de acest consumator fără graniţe, cu beneficii evidente inclusiv pentru comercianţii români care îşi dorească să vândă mai simplu internaţional”, declară Antonio Eram, CEO şi Fondator al NETOPIA mobilPay.

Potrivit CEO-ului şi Fondatorului companiei, decizia de integrare cu Shopify a fost luată în urma feedback-ului primit de la comercianţii parteneri, care pot accesa, la rândul lor, mult mai facil, soluţiiile multichannel puse la dispoziţie de platforma internaţională de e-commerce.shopify

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.