NETOPIA mobilPay, prezent pe Shopify

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Începând de la 1 iulie 2016, toate magazinele online europene care utilizează platforma Shopify pot opta pentru serviciile de procesare a plăţilor online şi mobile dezvoltate de NETOPIA mobilPay.

Pe lângă tranzacţiile digitale cu cardul şi cele mobile, NETOPIA mobilPay le oferă magazinelor online care utilizează Shopify şi opţiunea de procesare Bitcoin, fiind, astfel, printre puţinii procesatori integraţi pe platforma de e-commerce care intermediază plăţi în moneda digitală.

Mai mult decât atât, inclusiv business-urile din e-commerce-ul local care utilizează sistemul NETOPIA mobilPay au acces mult mai simplu la soluţiile de e-commerce Shopify, gigantul canadian cu afaceri de peste 200 milioane de dolari în 2015.

“NETOPIA mobilPay este un produs al inovaţiei digitale, care nu are graniţe, iar e-commerce-ul este printre puţinele industrii din lume care se adresează consumatorului global. Integrarea cu Shopify este următorul pas pe care NETOPIA mobilPay îl face pentru apropierea de acest consumator fără graniţe, cu beneficii evidente inclusiv pentru comercianţii români care îşi dorească să vândă mai simplu internaţional”, declară Antonio Eram, CEO şi Fondator al NETOPIA mobilPay.

Potrivit CEO-ului şi Fondatorului companiei, decizia de integrare cu Shopify a fost luată în urma feedback-ului primit de la comercianţii parteneri, care pot accesa, la rândul lor, mult mai facil, soluţiiile multichannel puse la dispoziţie de platforma internaţională de e-commerce.shopify

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)