S-a lansat Regulatory Radar, un tool care urmărește proiecte de lege și reglementări

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Grayling România a lansat Regulatory Radar, un instrument care oferă utilizatorilor posibilitatea să caute, să monitorizeze şi să urmărească proiecte de lege şi reglementări, din momentul iniţierii până la adoptarea sau respingerea lor de către instituţiile de decizie: Parlamentul, Guvernul sau organismele guvernamentale, Comisia Europeană etc.

Regulatory Radar este o platformă indispensabilă companiilor care caută un sistem de alertă rapid, ce permite managementul adecvat al riscului. Utilizarea acestui instrument va da companiilor posibilitatea să se pregătească din timp pentru participarea la consultările publice şi să fie gata pentru a face faţă schimbărilor legislative preconizate. În cadrul acestui instrument, utilizatorii pot găsi comentariile experţilor Grayling cu privire la şansele de adoptare a propunerilor legislative şi pot solicita alerte în timp real despre evoluţiile legislative relevante.

„Încercăm să oferim puţină ordine şi predictibilitate în avalanşa de schimbări legislative şi de reglementări care afectează activitatea oricărei companii. Dacă eşti informat din timp, ai posibilitatea să acţionezi şi să te pregăteşti,”spune Cristi Creţan, director general Grayling România.

Accesul Regulatory Radar se face pe bază de abonament, prin intermediul portalului Romania Public Affairs Digest , realizat de Grayling România şi casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Portalul, relansat sub un nou design şi cu conţinut îmbunătăţit în 2016, oferă perspective noi, informaţii exclusive şi comentarii legate de evoluţia politicii româneşti, a economiei şi legislaţiei.

regulatory radar

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)