Mergeți la Festivalul Internațional de Statui Vivante! Arată cam așa isprava :)

Aseară am fost la deschiderea oficială a Festivalului Internațional de Statui Vivante, organizat de Teatrul Masca, eveniment care susține București2021 – oraș candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii. A fost pentru prima dată când am văzut o asemenea grozăvie :))

Foarte interesantă experiența, vă recomand să mergeți să vedeți și voi așa ceva. Dacă sunteți în București în zilele astea, aveți mai jos programul. Mai ales dacă aveți copii, să mergeți, pentru ei este motiv de bucurie, vă garantez :)

Mai multe nu vă spun, ca să nu stric misterul, ca să zic așa. Dar vă dau mai jos o foto-galerie de la locul faptei (apropo, când aveți drum prin centru, să mergeți să vizitați Casa Filipescu – Cesianu, cu o grădină superbă și cu un Muzeu al Vârstelor) și două filmulețe, așa, de atmosferă.

Festivalul va reuni peste 40 de statui vivante prezentate în premiera de Teatrul Masca şi 20 de invitaţi străini din Olanda, SUA, Israel, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Portugalia şi Rusia. Serile de festival vor fi încheiate prin spectacole ale Teatrului Masca realizate în tehnica statuii si a tablourilor vivante – „Zidul” şi „Arca lui Lenin”.

Festivalul Internațional de Statui Vivante susține București2021 – oraș candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Evenimentele se desfășoară în aer liber, iar accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Ediția 2016 se desfășoară în următoarele locații din București:

Casa Filipescu Cesianu (Calea Victoriei) – 16 iunie – orele 20.00-22.00

Parcul Crângași- 17-18 iunie – orele 17.00-22.00

Parcul Al. I Cuza – 19-20 iunie – orele 16.00-22.00

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)