De ce vă încurajez să susțineți Los Escaladores la Swimathon

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Răspunsul scurt: Șerban este de vină. Răspunsul lung: Șerban Constantin este de vină :)) El este mai așa – cum să o zic eu ca să fie bine să nu fie rău… – mai lovit cu pucul :D Dar în sensul că este de o încăpățânare teribilă când vine vorba despre proiecte în care crede și în care se implică 100%. Iar asta este de apreciat, de foarte apreciat, dacă îmi permiteți forțarea exprimării.

swimathonDe aceea vă încurajez să susțineți echipa Los Escaladores la Swimathon. Oricum, lăsați-l pe Șerban, uitați-vă la ce face gașca asta ca să înțelegeți cât de important este să îi susțineți.

Desigur, dacă din diverse motive (nu ne băgăm, nu ne interesează, este treaba voastră!) nu vi se pupă feng shuiul cu Los Escaladores, feel free să susțineți altă echipă pentru Swimathon. Doar să susțineți ceva! Ar fi mare păcat, sufletiști cum vă știu, să stați pe gard. Vorba celor de la Swimathon: ”Lucrurile se mișcă. Dacă faci valuri” :)

#HaiRomânia

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)