O să îmi tremure un pic ștampila, dar duminică o să votez cu Nicușor Dan

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Da, știu, pentru unii dintre cei apropiați mie, ce zic în titlu o să vină ca o surpriză. Nu detaliez acum de ce, nu-și are rostul o astfel de discuție. Dar vă spun de ce am decis să votez cu Nicușor Dan: pentru că de ceilalți m-am săturat. 

Dacă nu vi se pare un motiv destul de sănătos, vă invit să îmi dați voi motive mai lovitoare. Căci eu, atât cât mă duce mintea, nu am găsit un motiv mai bun decât ăsta. Și așa, atâta cât este, tot mi se pare insuficient. Corect, nimic de zic, dar nu suficient… Dar m-am decis și asta este.

copil papusar patefonNicușor Dan nu este nici pe departe ceea ce aș putea să numesc (dacă m-aș gândi la asta temeinic, desigur) primarul meu preferat. Nici pe departe. Adică aș avea atâtea să îi reproșez încât aș face o listă lungă cât China. Doar că, față de ceilalți, are un avantaj major: el încă nu a apucat să se mânjească de rahatul care înseamnă o activitate politică în cadrul partidelor tradiționale, să le zic așa. Și, pus într-un fel de excel imaginar alături de ceilalți candidați, îl cam scoate în față. Cel puțin din punctul meu de vedere.

Despre ceilalți candidați nu zic nimic. Este irelevantă părerea mea, odată ce mi-am anunțat intenția de vot. Dar, pentru cei dintre voi care încă sunteți nehotărâți, vă recomand să vă uitați la excelenta inițiativă Ianțu Slăbiciunilor, căci îi veți vedea acolo în forma lor umană, cum ar veni. Căci pentru mulți dintre noi asta contează mult. Uneori această perspectivă este decisivă.

Să mergeți la vot. Neapărat. Chiar dacă vă anulați votul. Dar să mergeți! Nu lăsați o clasă politică de o tristețe înfiorătoare să vă lovească în dreptul vostru fundamental democratic de a le arăta că, în România anului 2016, poate că nu putem alege cine candidează, dar putem alege cine să câștige. Asta este puterea voastră adevărată!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “O să îmi tremure un pic ștampila, dar duminică o să votez cu Nicușor Dan”

  1. Pingback: Pe cine mi-aș dori să votez la primării în 2016

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)