Spotlight a început la București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cine este prin București de astăzi până pe 8 mai, poate să meargă la Spotlight, Festivalul Internațional al Luminii, eveniment aflat la a doua ediție. Festivalul, organizat de ARCUB promite zilnic, între orele 20:30 și 23:00 proiecții speciale pe clădirile orașului, concerte, dar și instalații luminoase în zona Calea Victoriei, traseul de la Biblioteca Centrală Universitară până la Piața Națiunilor Unite.

Din experiența de anul trecut, pot să adaug că evenimentul este unul aglomerat și că, dacă alegeți să mergeți, e mai înțelept să lăsați bicicletele acasă. :D Eu am fost pe bicicletă și mi-a fost destul de greu să mă mișc în unele zone. În afară de acest inconvenient, a merit să ies din casă pentru festival căci am văzut lucruri interesante. Ceea ce vă doresc și vouă anul acesta. :)

Iar dacă nu v-ați decis încă dacă vreți sau nu să mergeți, puteți să arucați un ochi pe programul Spotlight aici.

spotlight

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)