S-au anunțat speakerii conferinței „The power of storytelling”. Cătălin Tolontan este unul dintre ei

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

The power of storytelling, conferința care adună într-un singur loc povestași de pretutindeni, se întâmplă anul acesta pe 14 și 15 octombrie și a ajuns la a șasea ediție.

Pornind de la ideea că poveștile sunt pentru toată lumea, evenimentul – unic în Europa de Est – își propune și anul acesta să strângă oameni faini, din diferite domenii (jurnalism, artă, marketing etc) pentru a demonstra încă o dată potențialul poveștilor de a schimba perspective, de a conecta oamenii și de a muta munții din loc.

Cătălin Tolontan, jurnalist GSP și  „vinovat” de numeroase investigații (vezi blogul lui) este unul dintre speakerii conferinței „The Power of Storytelling”, alături de 10 povestași despre care puteți citi aici.

P. S. Înscrierile încep din iunie. :)

the power of storytelling

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)