Dacă vrei wi-fi de la KFC, trebuie să răspunzi la întrebări de Bac :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte, foarte tare mi se pare ideea asta! Jos pălăria pentru cine a gândit-o și jos pălăria pentru KFC, care a acceptat-o! Bravo, măh!

Pentru a da o mână de ajutor sistemului de învăţământ din România chiar înaintea mult temutului examen de Bacalaureat, KFC România şi MRM//McCann România lansează Campania WI-Fi Test, donând 5700 MP de internet gratuit pregătirii tinerilor pentru examenul de Bacalaureat.

Restaurantele KFC din toată ţara îşi vor schimba întregul sistem de rutere pentru a înlocui parolele de Wi-Fi existente cu 1600 de întrebări care se regăsesc şi în examenul de Bacalaureat.

Mecanismul este simplu: când ajungi într-un restaurant KFC şi vrei să te conectezi la internet, cauţi reţeaua Wi-Fi Test. Când apeşi butonul “Conectare”, vei primi o întrebare dintr-o bază de date de întrebări de la examenul de Bacalaureat, toate aprobate cu profesori de liceu. Dacă răspunsul tău este corect, ai internet gratuit timp de o oră (după o oră, procesul trebuie reluat).

Pentru ca această campanie să le fie de ajutor în întregul proces de pregătire pentru examene, dacă aceştia nu ştiu răspunsul la o întrebare, vor fi redirecţionati către un text care explică în detaliu răspunsul corect.

După ce acest proiect va fi implementat complet, KFC România va oferi software-ul de rutere tuturor organizaţiilor şi chiar şi familiilor care vor să-şi transforme propriul Wi-Fi într-o metodă de învăţare pentru elevi şi nu numai.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Dacă vrei wi-fi de la KFC, trebuie să răspunzi la întrebări de Bac :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)