Dacă vrei wi-fi de la KFC, trebuie să răspunzi la întrebări de Bac :D

Foarte, foarte tare mi se pare ideea asta! Jos pălăria pentru cine a gândit-o și jos pălăria pentru KFC, care a acceptat-o! Bravo, măh!

Pentru a da o mână de ajutor sistemului de învăţământ din România chiar înaintea mult temutului examen de Bacalaureat, KFC România şi MRM//McCann România lansează Campania WI-Fi Test, donând 5700 MP de internet gratuit pregătirii tinerilor pentru examenul de Bacalaureat.

Restaurantele KFC din toată ţara îşi vor schimba întregul sistem de rutere pentru a înlocui parolele de Wi-Fi existente cu 1600 de întrebări care se regăsesc şi în examenul de Bacalaureat.

Mecanismul este simplu: când ajungi într-un restaurant KFC şi vrei să te conectezi la internet, cauţi reţeaua Wi-Fi Test. Când apeşi butonul “Conectare”, vei primi o întrebare dintr-o bază de date de întrebări de la examenul de Bacalaureat, toate aprobate cu profesori de liceu. Dacă răspunsul tău este corect, ai internet gratuit timp de o oră (după o oră, procesul trebuie reluat).

Pentru ca această campanie să le fie de ajutor în întregul proces de pregătire pentru examene, dacă aceştia nu ştiu răspunsul la o întrebare, vor fi redirecţionati către un text care explică în detaliu răspunsul corect.

După ce acest proiect va fi implementat complet, KFC România va oferi software-ul de rutere tuturor organizaţiilor şi chiar şi familiilor care vor să-şi transforme propriul Wi-Fi într-o metodă de învăţare pentru elevi şi nu numai.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Dacă vrei wi-fi de la KFC, trebuie să răspunzi la întrebări de Bac :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)