Ultimele soluții lansate de D-Link. Pe sistem de casă inteligentă :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu un an și un pic, am fost la o conferință de presă, care nu prea a fost conferință de presă :)) Așa m-am cunoscut cu cei de la D-Link. Ocazie cu care am rămas fezandat, ca să zic așa, față de acest brand. Așa că vă dau informațiile de jos, care ar fi putut fi mult mai personalizate, cum ar veni, dacă aș fi reușit să ajunga la evenimentul de lansare, doar că timpul meu este o creatură ciudată zilele astea, așa că nu am putut bifa isprava… Dar, zic, poate vă ajută informațiile de mai jos, despre ultimele ”jmekerii” lansate de de D-Link :D

D-Link anunță extinderea portofoliului mydlink™ Home cu noi soluții care îți transformă casa într-o casă inteligentă și continuă strategia locală de consolidare a relațiilor sale comerciale prin semnarea unui parteneriat cu eMAG, cel mai puternic retailer online din România.

Noutățile din portofoliul mydlink™ Home, disponibile deja în magazinul online eMAG sunt: senzorul pentru uși și ferestre mydlink™ Home DCH- Z110, senzorul de mișcare cu baterie mydlink™ Home DCH- Z120, Sirena Z-wave mydlink™ Home ​DCH-Z510,  senzorul de apă mydlink™ Home DCH-S160, Sirena WI-FI DCH-S220 si hub-ul mydlink™ Home DCH-G020.

Noi tehnologii inteligente pentru o viață mai ușoară, mai sigură și mai relaxată

Soluțiile și dispozitivele mydlink™ Home îți  transformă casa într-un loc mai confortabil, mai sigur şi mai plăcut.  Acum poți prelua controlul asupra casei tale, de oriunde ai fi, folosind smartphone-ul sau tableta prin aplicația mydlink™ Home. Dispozitivele mydlink™ Home vor comunica între ele și cu utilizatorul prin intermediul aplicației.

Noile produse, bazate pe tehnologia Z-wave, sunt foarte ușor de instalat, consumă puțină energie, deci pot funcționa cu baterie și nu utilizează lungimea de banda Wi-Fi.  Ele  se conectează la routerul tău prin intermediul hub-ului mydlink™ Connected Home DCH-G020.  Hub-ul are rolul  de a controla și de a integra dispozitivele Z-wave în aplicația mydlink™ Home.  Astfel ele vor funcționa împreună cu alte dispozitive ca să poți crea o casă inteligentă fără instalare complicată și costisitoare și fără abonamente lunare.  Integrarea dispozitivelor cu tehnologie Z-wave permite extinderea zonelor de monitorizare și control în orice spațiu din casă, fără cabluri, fără acces la sursa de curent și fără blocaje ale conexiunii de date.

„ Nu știi dacă ai încuiat sau nu ușa?“, „Au deschis copiii geamul?“ sau „A intrat cineva nepoftit în casă?”. Cu senzorul pentru uși și ferestre mydlink™ Home DCH- Z110 și senzorul de mișcare cu baterie mydlink™ Home DCH- Z120 vei fi alertat când ușile sau ferestrele sunt deschise sau când este detectată mișcare. Chiar dacă ești acasă sau nu, notificările push te vor avertiza de fiecare dată când un senzor este activat. Acum poți afla când cineva vine sau pleacă de la tine de acasă. Mai mult, poți să monitorizezi temperatura și lumina, dar și zonele restricționate, ca de exemplu, dulapul cu medicamente.  Iar dacă îți dorești avertizări audio, îți poți instala sirena Z-wave mydlink™ Home DCH-Z510. Alarma are un volum puternic de până la 110dB și este echipată cu șase tipuri de sunete. Astfel, îți poți configura rețeaua ta inteligentă de acasă selectând sunetul potrivit sau alarma pentru fiecare eveniment.

Și dacă vrei să ai o casă și mai sigură, senzorul de apă mydlink™ Home DCH-S160 te va alerta atunci când detectează o inundație la tine în casă. Este ușor de instalat, se conectează la rețeua ta Wi-Fi și te ajută să detectezi scurgerile de apă inainte să se întâmple inundații serioase.

Din portofoliul mydlink™ Home mai fac parte: Camera de supraveghere IP HD mydlink™ Home DCS-935L; Camera de supraveghere PTZ  IP 360 mydlink™ Home DCS-5010L; Senzorul de mişcare mydlink™ Home DCH-S150 Wi-Fi, priza Smart Plug mydlink™ Home DSP-W215, Sirena Wi-Fi mydlink™ Home DCH S220. Aceste dispozitive inteligente funcţionează prin Wi-Fi, iar utilizatorii le pot monitoriza prin intermediul aplicaţiei mydlink™ Home compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android.

Toate dispozitivele, fie ele Z-wave sau Wi-Fi, funcționează prin conectarea la aplicația mydlink™ Home. Aplicația este gratuită și se poate descărca din App Store și Google Play.

D-Link își continuă direcția strategică de inovator în tehnologia dedicată casei inteligente prin lansarea la începutul acestui an a unor noi produse compatibile cu ecosistemul mydlink, cum ar fi detectorul de fum mydlink™ Home DCH-Z310. Tot la începutul anului, compania anunța integrarea  IFTTT  (If This Then That) în ecosistemul mydlink, precum și unirea forțelor cu Yale si Nest Labs într-un parteneriat strategic cu furnizorul de energie npower, pentru a întelege mai bine ce își doresc consumatorii.

Gama de produse mydlink™ Home este disponibilă în magazinul online eMAG.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ultimele soluții lansate de D-Link. Pe sistem de casă inteligentă :)”

 1. Ce presupune o curatenie generala facuta de o firma specializata? Absolut tot ceea ce aretrebui sa faceti voi in cateva zile:
  CURATENIE BEC SRL
  aspirarea si curatarea mochetelor, covoarelor si tapiteriilor;
  sters praf sub paturi, canapele, dulapuri;
  curatarea geamurilor, a usilor, a glafurilor, etc;
  stergerea prafului;
  curatarea faiantei si a gresiei din baie si bucatarie si a tuturor podelelor;
  dezinfectarea baii si a bucatariei;
  curatarea aragazului.
  Cam cat ar lua unei femei( care are doar doua maini) sa faca toate astea intr-un apartament cu doua camere? 2-3 zile daca lucreaza full-time numai la asta si “baga” si niste ore suplimentare. Dar sa mai stai la vila, sa ai de curatat vreo 4-5 camere si o curte imensa? Ai trei variante: renunti la curatenie, muncesti singura pana cazi lata sau chemi o firma de http://www.curatenie-bec.com la domiciliu. Prima varianta cade pentru ca nu suporti mizeria in casa. A doua pica pentru ca n-ai chef sa zaci o saptamana dupa curatenie si sa dai bani pe analgezice si ramane varianta firmei de curatenie. Scapi de grija tuturor treburilor enumerate mai sus, tii certurile din categoria “de ce doar eu fac curat?” departe de relatia ta, economisesti energia pentru activitati care sa iti faca placere si sa te destinda pentru a reusi sa faci fata perioadei aglomerate de la serviciu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)