Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

De ce au făcut Robin and the Backstabbers cover după Alex Velea și viceversa

Sigur a ajuns și la voi nebunia aceasta:

Și dacă vă întrebați ce i-a lovit pe cei de la Robin and the Backstabbers să facă un cover după Alex Velea (intuiesc că probabilitatea este destul de mare :D), iată declarația lui Robin despre colaborare:

„A fost ca atunci când erai în clasa a șasea și stăteai la coadă la dispensar să-ți vină rândul la vaccin: durerea ta nu va diferi cu nimic de a celorlalți dar va fi a ta. Și în tot timpul ăsta Glorioasa Imunitate se măsura statistic.

Timpul trecând, iată-ne-acum, după ce am stat la un altfel de coadă în speranța c-o să fie lângă noi toți prietenii noștri, cu același braț încă neatins, aceeași mânecă întoarsă pe dos, aceeași spaim-ascunsă-n poante și în cântece. Nu e ușor sa te arunci în cântecele altora. Mai ales când colegii tăi de vaccin cântă alte refrene. Dar cine-altcineva să…? Și să nu uităm, niciun ac nu a mușcat încă din niciun braț & nimeni nu are monopolul asupra Marii Dreptăți. Precum o sticlă de parfum spartă în capul iubitei tale, precum o noapte de barbut cu primarul și o zi de tras la plug cu Herzog, iată un cântec scris o dată și înțeles de două ori.

Și nu semnez nimic. Nu stă în obiceiul copiilor să accepte condiții.”

Acum, lăsând poantele deoparte, colaborarea face parte din campania „Blending Spirits” marca J&B unde artiști din zone muzicale complet diferite se întâlnesc pentru a prelucra în stil propriu o piesă din repertoriul celuilalt; în contrapartidă, Alex Velea a lansat o replică a piesei „Sat după sat”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.