Spellground Festival întâmpină primăvara cu oferte

O să tot scriu despre Spellground Festival din simplul motiv că este un eveniment care rezonează cu propriul meu feng shui, mai ales că se desfășoară într-o zonă foarte dragă mie: Cetatea Capidava, unde obișnuiam să fac excursii cu prietenii mei constănțeni.

În caz că nu vă sună clopoțelul când citiți despre Spellground vă sfătuiesc să aruncați un ochi pe Facebook și dacă vă doriți să mergeți la festival, să vă uitați și pe ofertele acestea pregătite de organizatori. Cadou de mărțișor. Sau ceva.

  • Pachetul în ediție limitată Celebrate Spring. Sărbătorește primăvara cu Apă, Pământ, Soare, Aer și Vibe bun. 2 abonamente la un preț special de 410 lei (în loc de 510 lei) până pe 8 martie.
  • Până pe 12 aprilie, prețul unui abonament pentru 3 zile este de doar 255 de lei.

Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio  semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

P. S. Vedeți că e și un concurs numit Miss Spring desfășurat pe pagina oficială a festivalului, iar premiul constă într-o bicicletă customizată de Atelier Onest.

spellground

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)