Treziți mâța și cățelul: kika devine pet friendly

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimați iubitori de companioni necuvântători (de câini și/sau mâțe), treziți pisica și cățelul că avem știri importante pentru ei: kika a devenit primul magazin de mobilă și accesorii pet friendly din România. Ceea ce eu presupun că este o veste bună pentru dumneavoastră și, implicit pentru patrupedul din posesie. Sau din poșetă. Sau de pe fotoliul preferat. Ați înțeles ideea. :))

kika își așteptă clienții, alături de pisica sau cățelul lor, pentru a descoperi care sunt tendințele acestui sezon în materie de mobilier și decorațiuni, dar și ce accesorii sunt la modă pentru animalele de companie.

„La kika acordăm atenție întregii familii. De aceea, am pregătit animalelor boluri cu apă proaspătă pentru a le satisface setea chiar în magazin, iar pentru propietari, un spațiu dedicat, cu toate produsele de care au nevoie pentru companioni: accesorii pentru dresaj, jucării și genți de transport, perii, hamuri, zgărzi, lese și o mulțime de alte produse pe placul său.”, a declarat Ruxandra Apostolica, marketing manager kika România.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)