25.04.2017

Mesteshukar ButiQ ne invită la mărțișoare shukare de designer

Despre conceptul Mesteshukar ButiQ, am mai scris și pentru că mâine-i deja 1 martie, ia uitați ce mărțișoare, să le zic shukare, puteți achiziționa din magazinul din str. Edgar Quinet, nr. 7 din București sau de pe mbq.ro. Iar pentru cei mai comozi dintre voi există și varianta cu livrare direct la domiciliu, desigur :))

Mărțișoarele inedite sunt lucrate din materiale naturale precum lemnul, pielea, pâsla sau argintul, iar designul obiectelor este realizat de designerul vienez Nadja Zerunian, în cadrul unui parteneriat cu Fundația ERSTE.

Nadja Zerunian, împreună cu Peter Weisz formează un duo creativ de designeri austrieci, ce a reuşit  să aducă o abordare nouă asupra integrării mesteşugului rom în peisajul designului contemporan. Cei doi au dezvoltat colecţii colaborative în jurul formei şi simbolurilor romani, pe care le-au reinterpretat raportându-se la propria identitate artistică, onorând totodată bogatul bagaj cultural rom şi înglobând istoria vizuală a obiectelor clasice rome atât pe plan local cât şi internaţional.

În plus, dacă sunteți prin Cluj, veți putea vedea colecția de mărțișoare Mesteshukar ButiQ în rulotă mobilă. Doar urmăriți pagina de la Cluj Mesteshukar ButiQ. :)

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Vodafone oferă Internet gratuit utilizatorilor nemulțumiți de calitatea rețelei

Treziți mâța și cățelul: kika devine pet friendly

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *