„Fiul lui Saul” ia Premiul Oscar pentru Cel mai bun film străin

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Știu că toată atenția este concentrată momentan pe Leonado DiCaprio și al său Oscar (în sfârșit!) câștigat, dar eu m-am gândit să vă anunț că un film produs de vecinii din Ungaria a câștigat Premiul Academiei Americane de Film pentru Cel mai bun film străin.

Celelalte titluri nominalizate la categoria Cel mai bun film străin al ediției cu numărul 88 a Premiilor Oscar au fost: Embrace of the Serpent (Columbia) , Mustang (Franța), Theeb (Iordania) , A War (Danemarca).

Bineînțeles, se cuvine să-i felicit și pe câștigători și pe nominalizați (că e o performanță, nu-i așa?) și să vă invit să urmăriți trailer-ul pentru „Fiul lui Saul”, care va rula și în România din 11 martie.

P. S. Fiul lui Saul reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului László Nemes și este distribuit în cinematografele din România de Transilvania Film.

oscar

P. P. S. Acum reveniți la știrile cu DiCaprio. :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)