#RomanianStories – primul blog tip notes pe Facebook al unei banci

Din ciclul ”așa da”, fix așa vă semnalez și eu apariția #RomanianStories, care – zice comunicarea oficială (și eu nu am nici un motiv să pun la îndoială asta :D) – este primul blog tip notes pe Facebook făcut de o bancă din România, adică UniCredit Bank. E mișto inițiativa din cel puțin 3 puncte de vedere. Să vi le zic pe scurt, căci avem treabă!

romanian storiesMotivul 1. Faza cu blog notes este o schimbare recentă la Facebook. Atât de recentă, ca să zic așa, încât mulți oameni care activează în social media nu s-au pus la punct cu ea. Darămite să o folosească (me incuded, stați liniștiți). Eh, în condițiile astea, vine o bancă (repet, poate nu v-ați prins din prima, O BANCĂ!) și ne lovește cu o astfel de inițiativă. Adică, mai pe șleau, ia luați de învățați, măh, mocofanilor, ce înseamnă reacție rapidă la schimbarea ecosistemului 2.0 :))

Motivul 2. Intrați și citiți măcar una din poveștile de acolo (mă rog, stories-urile de acolo; hmm, așa, ca discuție, ar fi fost o forțare să îi spună pe românește ”Povești Românești”?). Și să îmi ziceți că nu sunt faine. Adică, desigur, voi puteți să îmi ziceți, doar că eu îmi rezerv dreptul a de nu vă crede :))

Motivul 3. Cel mai important, de altfel: bravo, UniCredit Bank, pentru că faceți lucruri! Dacă vreți să detaliem motivul ăsta, putem. Doar că mie mi se pare sine-explicator, ca să zic așa.

Acestea fiind spuse, spor la citit vă urează tata chinezu :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: