#RomanianStories – primul blog tip notes pe Facebook al unei banci

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Din ciclul ”așa da”, fix așa vă semnalez și eu apariția #RomanianStories, care – zice comunicarea oficială (și eu nu am nici un motiv să pun la îndoială asta :D) – este primul blog tip notes pe Facebook făcut de o bancă din România, adică UniCredit Bank. E mișto inițiativa din cel puțin 3 puncte de vedere. Să vi le zic pe scurt, căci avem treabă!

romanian storiesMotivul 1. Faza cu blog notes este o schimbare recentă la Facebook. Atât de recentă, ca să zic așa, încât mulți oameni care activează în social media nu s-au pus la punct cu ea. Darămite să o folosească (me incuded, stați liniștiți). Eh, în condițiile astea, vine o bancă (repet, poate nu v-ați prins din prima, O BANCĂ!) și ne lovește cu o astfel de inițiativă. Adică, mai pe șleau, ia luați de învățați, măh, mocofanilor, ce înseamnă reacție rapidă la schimbarea ecosistemului 2.0 :))

Motivul 2. Intrați și citiți măcar una din poveștile de acolo (mă rog, stories-urile de acolo; hmm, așa, ca discuție, ar fi fost o forțare să îi spună pe românește ”Povești Românești”?). Și să îmi ziceți că nu sunt faine. Adică, desigur, voi puteți să îmi ziceți, doar că eu îmi rezerv dreptul a de nu vă crede :))

Motivul 3. Cel mai important, de altfel: bravo, UniCredit Bank, pentru că faceți lucruri! Dacă vreți să detaliem motivul ăsta, putem. Doar că mie mi se pare sine-explicator, ca să zic așa.

Acestea fiind spuse, spor la citit vă urează tata chinezu :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)