Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Festivalul Internațional de Film NexT a ajuns la a X-a ediție

Parcă ieri mă înscriam ca voluntar la a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Film NexT și iată că deja se pregătește ediția cu numărul X. Vorba aceea, „Vremea trece, filmele rămân”. Sau nu era așa? :))

Lăsând gluma deoparte, pregătiți-vă de NexT că-i ediție aniversară și în curând veți putea urmări o grămadă de filme din toată lumea:

Ediția aniversară de anul acesta se va desfășura între 7 şi 11 aprilie 2016 la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvira Popescu și într-o serie de spații neconvenționale, amenajate special pentru a găzdui proiecții de film. Această soluție s-a dovedit a fi mai necesară ca niciodată anul acesta, dată fiind situația dificilă în care se află întreaga industrie cinematografică în urma închiderii unora dintre cele mai frecventate cinematografe din centrul orașului din pricina expertizării cu grad de risc seismic ridicat a clădirilor în care se aflau.

De la filme narative clasice la experimente inovatoare formal sau filme asumat politice, selecția realizată anul acesta de criticul de film Irina Trocan și cei doi noi selecționeri Massimiliano Nardulli și Oana Ghera reunește stiluri și influențe cinematografice diverse, propunându-și să ofere publicului român o privire cât mai cuprinzătoare asupra producției de scurtmetraj la nivel internațional.

Nu știu despre voi, dar mie îmi sună foarte bine ce se promite la NexT. Ne vedem pe acolo?

NexT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.