De Ziua Păcălelii se lansează continuarea de la „Minte-mă frumos”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult.

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în „Minte-mă frumos”. Şi cum soția lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul.

Și totuși: ce caută Virgil Ianțu si Viorel Lis în toată îmbârligătura asta ? O caută cu lumânarea…

Mno, tocmai ați citit frumosul sinopsis al comediei „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” (din București) , continuarea filmului „Minte-mă frumos” (pur și simplu).

Acum, lăsând gluma (nu sunt sigură că ar trebui, vorbim de-o comedie doar :))), dacă v-a plăcut prima parte din „Minte-mă frumos”, mergeți pe 1 aprilie să vedeți și ce urmează. Sau măcar să vă lămuriți de ce Virgil Ianțu și Viorel Lis o caută cu lumânarea prin film. :))

MF02_afis_final_simplu_WEB

Apropo, mișto ideea de a asocia lansarea filmului cu data de 1 aprilie. Thumbs up for that!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “De Ziua Păcălelii se lansează continuarea de la „Minte-mă frumos””

  1. Pingback: „Minte-ma frumos în Centrul Vechi” are trailer - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)