Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cică la Carrefour poți să vezi dacă e forța cu tine :D

Nu știu dacă sunteți fani Star Wars, dar chiar dacă nu vă pasionează celebra serie, merită să aflați despre campania celor de la Carrefour:

Carrefour România pune la dispoziția clienților săi o interfață interactivă de a face cumpărături, cu totul deosebită pentru piața locală, doar în  Mega Mall, totul în cadrul Campaniei Star Wars.

„Folosind tehnologia Kinect, Carrefour dă viață gesturilor, transformând o viziune în realitate și oferind clienților noștri o modalitate futuristă de a face shopping, parcă desprinsă din cel mai recent film Hollywoodian. Cu ajutorul interfeței putem experimenta puterea Forței și redescoperi universul Star Wars. Tocmai pentru că acest echipament este atât de special, el este disponibil în România pe o perioada limitată,” afirmă Andreea Mihai, Director Marketing & PR, Carrefour România.

În cadrul acestei campanii derulate de Carrefour, la fiecare prag de 405 lei atins prin intermediul interfeței interactive, Carrefour își premiază clienții cu un voucher de 10 lei și 3 Cosmic Shells.

Astfel, până pe 3 ianuarie 2016, clienții Carrefour se pot bucura de personajele Star Wars preferate și pot colecționa cele 72 de cartonașe Cosmic Shells pentru a-și completa albumul Star Wars, care pot fi achiziționate după cum urmează:

  • În Hipermarketuri – la cumparaturi de 135 lei
  • În Supermarketuri – la cumparaturi de 35 lei
  • În Express – la cumparaturi de 20 lei

În plus, fiecare Hipermarket și Supermarket Carrefour își răsplătește primul client care își va completa albumul Star Wars cu toate cele 72 cartonașe Cosmic Shells cu un cupon de cumpărături în valoare de 100 de lei.

Fain! Și nici măcar nu sunt fan Star Wars. :D

394914c0-e377-487d-b0ef-febd658a94a1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.