Ce nebun frumos mai este și Groparu ăsta

Îl cunosc de niște ani buni pe Groparu. Mă rog, pe numele de civilie Radu Bazavan. Are un umor aparte și o energie pe care multă vreme am crezut că ar trebui să o folosească pentru scopuri mai nobile, ca să zic așa :)) Până nebunul ăsta frumos ne-a lovit cu filmul Usturoi.

groparuNu cred că există cineva dintre apropiații lui care să nu îl fi considerat lovit cu pucul. Me included. Căci, când am auzit că vrea să facă un film și că este dispus să bage un all in pe isprava asta, toți am crezut că a luat-o pe ulei. Deși, e drept, mie mi-a plăcut mult nebunia asta, care aduce mult cu ce am făcut eu în 2007, când am pus totul pe o singură carte, pe cartea social media, când, desigur, toți cei din jurul meu au zis că sunt nebun.

Mie mi-a ieșit. Și i-a ieșit și lui Groparu cu Usturoi. Cu enorm de multă muncă. Și cu nervi întinși la maximum. Și cu nopți nedormite în căutare unor variante de facere a filmului, ca să zic așa, de găsire de surse de finanțare și, mai apoi, de promovare și de distribuție. A fost greu, foarte greu, dar i-a ieșit.

Adevăr vă spun vouă, bucurați-vă că există printre voi nebuni frumoși ca Groparu. Pentru că toți acești nebuni frumoși nu doar că ne fac viața un picuțel mai frumoasă (ceea ce este enorm, pe orice scară ai măsura asta), dar bat în cuie niște standarde (le-aș zice benchmark, dar sună ca dracu) la care să ne raportăm de fiecare dată când vrem să facem ceva și 1. nu avem încredere în ce putem face 2. ceilalți ne spun că suntem plecați cu sorcova.

Respect, măh Radule, respect!

Aveți mai jos ultimele informații despre filmul Usturoi. Cu mențiunea că tare vă recomand să mergeți să îl vedeți. Ca să vedeți ce vă tot spun eu aici :)

Orar proiecții Usturoi pe 17 decembrie:

Cluj-Napoca:
– cinema Mărăști, ora 10:00 și 19:30, intrare liberă (luați-vă copiii de mânuță și haideți să ne cunoaștem!)
– cinema Victoria, ora 13 (dacă puteți, luați-vă o pauză de masă mai lungă; merită!)
– luna ianuarie – peste tot, în toate sălile în care putem ajunge.

Zalău:
– Sala Transilvania, sperăm în aceeași seară (vă confirm luni la prânz)

Toată țara: în ianuarie. Dacă aveți vreun cinema cu proiector și sonorizare decentă în oraș și doriți să venim la voi, lăsați-mi un comentariu sau scrieți-mi un e-mail la filmulusturoi la gmail punct com. Vrem să venim peste tot! Mulțumim TNT-ului care ne va ajuta și în acest sens.

Vimeo:
– din 17 decembrie, numai din afara României. Valabil numai 2 săptămâni, de vizionat și mai târziu de descărcat. Disponibil pe filmulusturoi.ro și pe pagina dedicată (care acum este în construcție, dar va fi vimeo.com/ondemand/filmulusturoi sau vimeo.com/ondemand/TransylvanianGarlic)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.