Stresați? Iată un e-book gratuit care ar putea fi de ajutor

Întrebarea din titlu e mai mult retorică. Știu, suntem cu toții niște stresați. Așa de stresați că ne stresează și ceea ce nu ar trebui să ne streseze și abia ne destresează ce ar trebui să ne destreseze. Lăsând la o parte stresul la care v-am supus cu ultimele fraze, cică se lansează un e-book care ne-ar ajuta să nu mai fim așa…stresați. Îl aștept cu nerăbdare :D. Nu vă stresați că vă dau imediat mai multe detalii:

„Cum poţi face față stresului fără ca acesta să-ţi afecteze sănătatea?”. Răspunsurile le veţi găsi în e-book-ul scris de psihologul clujean Loana Comșa, ”Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul”, ce va fi lansat pe 2 decembrie 2015.

Cititorii vor învăța să identifice stresul, sursele generatoare și simptomele asociate acestuia, în funcție de domeniul în care au identificat sursa: familie sau serviciu.

E-book-ul constă într-o serie de pași de urmat pentru o gestionare corectă a stresului în familie și la serviciu.

P. S. ”Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul” va fi lansat pe 2 decembrie 2015 și va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul Loanei Comşa.

316b8040-5b1a-433e-bec5-360ef027a5d6

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)