Stresați? Iată un e-book gratuit care ar putea fi de ajutor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Întrebarea din titlu e mai mult retorică. Știu, suntem cu toții niște stresați. Așa de stresați că ne stresează și ceea ce nu ar trebui să ne streseze și abia ne destresează ce ar trebui să ne destreseze. Lăsând la o parte stresul la care v-am supus cu ultimele fraze, cică se lansează un e-book care ne-ar ajuta să nu mai fim așa…stresați. Îl aștept cu nerăbdare :D. Nu vă stresați că vă dau imediat mai multe detalii:

„Cum poţi face față stresului fără ca acesta să-ţi afecteze sănătatea?”. Răspunsurile le veţi găsi în e-book-ul scris de psihologul clujean Loana Comșa, ”Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul”, ce va fi lansat pe 2 decembrie 2015.

Cititorii vor învăța să identifice stresul, sursele generatoare și simptomele asociate acestuia, în funcție de domeniul în care au identificat sursa: familie sau serviciu.

E-book-ul constă într-o serie de pași de urmat pentru o gestionare corectă a stresului în familie și la serviciu.

P. S. ”Managementul Stresului: Cum să gestionezi și să reduci stresul” va fi lansat pe 2 decembrie 2015 și va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul Loanei Comşa.

316b8040-5b1a-433e-bec5-360ef027a5d6

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)