Cine vrea să mă reprezinte cu mouseul sus la Bloggers Lan Party 9 #BLPA9?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

E pe sistem de reprezentare pentru că io unul nu am legătură cu jocurile. Mă rog, am oareșce legătură, dar este de-a dreptul dictatorială”! Căci singurul joc la care atentez cam de vreo 5 ori pe an (și și atunci așa, o juma de oră, de gust doar) este Civilization. În rest, pauză de masă luuuuungă lungă :))

Dar cum știu că printre voi există doritori de astfel de petreceri ale timpului liber, cum ar veni, am zis că e păcat să stați acasă într-o zi de sâmbătă și să nu mergeți la Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) în săbii să vă săbiați și în mouși să vă mousuiți. Sau ce faceți voi pe acolo :))

Așadar, caut stimabilă sau stimabil care să mă reprezinte cu succes în această bătălie epică (dați click pe Toma, cum ar veni, ca să vedeți detalii de astea tehnice și nuș ce). Băgați voi în comentarii colea jos care vrea să meargă, văd eu cum aleg dintre voi. Pe sprânceană, desigur. Eu voi fi la fața locului pentru suport moral. A se citi ”cu berea în muștiuc” :D

Ah, precizare: nu e musai să fiți blogger ca să mă reprezentați la locul faptei. Dar mi-ar plăcea, desigur :D Isprava are loc sâmbătă, 14 noiembrie, la Impact Hub (centrul vechi, str Halelor, nr 6, etaj 3).

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

meniu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cine vrea să mă reprezinte cu mouseul sus la Bloggers Lan Party 9 #BLPA9?”

  1. Salut Cristian! Desi tu spui ca „nu ai fata de gamer”, mie intuitia imi spune ca „ai fata de suporter infocat” pentru un „controller crusher” infocat, adica eu.

    So, what if in pauzele luptelor ancestrale pe care o sa le dau pe frontul de lupta din MK4 sau Fifa, o sa bem si o bere? Sau 2. :D

  2. Zic din start: nu mi-a placut seria Civilization, poate d-aia-s o persoana atat de necivilizata. Si, desi nu par violent, m-as juca toata ziua MK. Acolo poti bate pe oricine fara sa te ia politia. Chiar si fete/bloggerite :D

    Asadar, ne vedem sambata ? :D

  3. Dabia astept sa incerc Starcraft 2 Legacy of the void, am auzit de la prieteni ca cei de la Blizzard au facut o treaba execelenta. Acum 1 an un prieten a participat la un lan party similar, mi-a spus ca s-a distrat asa de bine incat ar fi pacat sa ratez o asemenea sansa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)