Cine vrea să mă reprezinte cu mouseul sus la Bloggers Lan Party 9 #BLPA9?

E pe sistem de reprezentare pentru că io unul nu am legătură cu jocurile. Mă rog, am oareșce legătură, dar este de-a dreptul dictatorială”! Căci singurul joc la care atentez cam de vreo 5 ori pe an (și și atunci așa, o juma de oră, de gust doar) este Civilization. În rest, pauză de masă luuuuungă lungă :))

Dar cum știu că printre voi există doritori de astfel de petreceri ale timpului liber, cum ar veni, am zis că e păcat să stați acasă într-o zi de sâmbătă și să nu mergeți la Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) în săbii să vă săbiați și în mouși să vă mousuiți. Sau ce faceți voi pe acolo :))

Așadar, caut stimabilă sau stimabil care să mă reprezinte cu succes în această bătălie epică (dați click pe Toma, cum ar veni, ca să vedeți detalii de astea tehnice și nuș ce). Băgați voi în comentarii colea jos care vrea să meargă, văd eu cum aleg dintre voi. Pe sprânceană, desigur. Eu voi fi la fața locului pentru suport moral. A se citi ”cu berea în muștiuc” :D

Ah, precizare: nu e musai să fiți blogger ca să mă reprezentați la locul faptei. Dar mi-ar plăcea, desigur :D Isprava are loc sâmbătă, 14 noiembrie, la Impact Hub (centrul vechi, str Halelor, nr 6, etaj 3).

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

meniu

3 comentarii la “Cine vrea să mă reprezinte cu mouseul sus la Bloggers Lan Party 9 #BLPA9?

 1. Alex Răspunde

  Salut Cristian! Desi tu spui ca „nu ai fata de gamer”, mie intuitia imi spune ca „ai fata de suporter infocat” pentru un „controller crusher” infocat, adica eu.

  So, what if in pauzele luptelor ancestrale pe care o sa le dau pe frontul de lupta din MK4 sau Fifa, o sa bem si o bere? Sau 2. :D

 2. Emil Calinescu Răspunde

  Zic din start: nu mi-a placut seria Civilization, poate d-aia-s o persoana atat de necivilizata. Si, desi nu par violent, m-as juca toata ziua MK. Acolo poti bate pe oricine fara sa te ia politia. Chiar si fete/bloggerite :D

  Asadar, ne vedem sambata ? :D

 3. andrei Răspunde

  Dabia astept sa incerc Starcraft 2 Legacy of the void, am auzit de la prieteni ca cei de la Blizzard au facut o treaba execelenta. Acum 1 an un prieten a participat la un lan party similar, mi-a spus ca s-a distrat asa de bine incat ar fi pacat sa ratez o asemenea sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: