Echipa Academiei Hagi participă în spre la Danone Nations Cup

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Ați putea spune că ce vă zic eu aici este doar o altă știre despre fotbal. Deși despre un fotbal foarte frumos (uneori mai frumos decât cel mare…), adică despre fotbalul ”pitic”. Dar pentru mine este mult mai mult de atât. Pentru că am avut ocazia să particip de două ori la turneul final Danone Nations Cupla Madrid și la Varșovia – și știu cât suflet, câtă emoție și câtă speranță pun acești copii formidabili în ceea ce fac :)

De aceea, pe lângă faptul că vă anunț că echipa Academiei Hagi a plecat spre Maroc, la turneul final de anul acesta, vrea să le urez mult, mult succes și să fie siguri că, dacă o să iasă după fiecare meci cu sentimentul că au dat tot ce au avut mai bun în ei, în ochii mei sunt niște învingători, indiferent de rezultatul de pe tabela de marcaj!

IMG-20151021-WA0003

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)