Centrul Helen Doron English organizează în octombrie ateliere gratuite pentru copii

Later edit: Menționez că nu este vorba despre cursuri gratuite la Centrul Helen Doron English, ci doar de atelierele din centrele comerciale (am înțeles că au existat ceva confuzii).

 

Veste bună pentru cei mici: Centrul Helen Doron English organizează ateliere gratuite de limba engleză, în mai multe centre comerciale din Constanța și București.

Proiectul inițiat de centrul internațional de educație în țara noastră are menirea de a implementa, în rândul celor mici, metoda de predare și învățare a limbii engleze, elaborată de celebrul profesor britanic Helen Doron. Aceasta se bazează pe câteva principii de bază, printre care: încurajare continuă, repetare și asociere cu acțiunile și obiectele din jurul nostru, grupuri mici și operaționale, ascultare în fundal și jocuri inovative.

Centrul internațional a adus în sistemul educațional din România cea mai nouă tehnologie pentru învățarea limbii engleze de către copii, și anume realitatea augmentată. Această tehnologie animă, cu sunet și video, o imagine statică de pe o pagină clasică, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent și copilul învață mult mai ușor cum se pronunță cuvintele în limba engleză, ajutându-l să vorbească limba cât mai corect.

P. S. Detalii găsiți aici.

unnamed (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.