Deși nu îmi stă în fire, anul ăsta o să am niscaiva emoții la Webstock…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe mine mă știți: când vorbesc în fața oamenilor nu doar că nu am emoții, ba chiar mă energizez și mai tare! Cred că m-am născut defect genetic sau ceva, căci io nu am simțit niciodată spaima aia teribilă de a vorbi în public (cică studiile o pun pe primul loc la spaime, înaintea spaimei de moarte…). Dimpotrivă, îmi place de foioioioi! Desigur, am avut ocazia să exersez așa ceva în sute (deja…) de prezentări, workshopuri, seminarii, evenimente și alte cele. Ca să nu mai punem la socoteală și prea-frumoasa emisiune Brandu lu Chinezu, care tot un fel de a vorbi în public este, deși unul special :)

Cu toate acestea, pe 2 octombrie, la Webstock, o să am niscaiva emoții. Nu mari, de genul să tremur sau, pe alocuri, să transpir. Ci de alea provocatoare, ca să le zic așa. De alea care să mă facă să stau în priză, cum ar veni, mai pe sistem de ”măh, vezi că suntem pe treabă!”. Căci anul acesta musiu Manafu mi-a făcut teribila (și surprinzătoarea, recunosc) onoare de a fi co-prezentator, alături de domnia sa, la ceea ce multă lume consideră (including me, firește) că este cel mai mare eveniment internautic de pe la noi.

Ne vedem acolo. O să fie fain. Ca de obicei. Doar că anul ăsta o să fie și mai fain. Pentru că sunt eu implicat și mai tare ca în alți ani. Pardon my #aroganța, desigur :D

CRISTIAN-CHINA-BIRTA

PS Apreciez strădania organizatorilor de a mă face în acest vizual mai intelectual decât sunt. Doar că, firește, io tot la peluza vieții rămân :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Deși nu îmi stă în fire, anul ăsta o să am niscaiva emoții la Webstock…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)