Deși nu îmi stă în fire, anul ăsta o să am niscaiva emoții la Webstock…

Pe mine mă știți: când vorbesc în fața oamenilor nu doar că nu am emoții, ba chiar mă energizez și mai tare! Cred că m-am născut defect genetic sau ceva, căci io nu am simțit niciodată spaima aia teribilă de a vorbi în public (cică studiile o pun pe primul loc la spaime, înaintea spaimei de moarte…). Dimpotrivă, îmi place de foioioioi! Desigur, am avut ocazia să exersez așa ceva în sute (deja…) de prezentări, workshopuri, seminarii, evenimente și alte cele. Ca să nu mai punem la socoteală și prea-frumoasa emisiune Brandu lu Chinezu, care tot un fel de a vorbi în public este, deși unul special :)

Cu toate acestea, pe 2 octombrie, la Webstock, o să am niscaiva emoții. Nu mari, de genul să tremur sau, pe alocuri, să transpir. Ci de alea provocatoare, ca să le zic așa. De alea care să mă facă să stau în priză, cum ar veni, mai pe sistem de ”măh, vezi că suntem pe treabă!”. Căci anul acesta musiu Manafu mi-a făcut teribila (și surprinzătoarea, recunosc) onoare de a fi co-prezentator, alături de domnia sa, la ceea ce multă lume consideră (including me, firește) că este cel mai mare eveniment internautic de pe la noi.

Ne vedem acolo. O să fie fain. Ca de obicei. Doar că anul ăsta o să fie și mai fain. Pentru că sunt eu implicat și mai tare ca în alți ani. Pardon my #aroganța, desigur :D

CRISTIAN-CHINA-BIRTA

PS Apreciez strădania organizatorilor de a mă face în acest vizual mai intelectual decât sunt. Doar că, firește, io tot la peluza vieții rămân :))

3 comentarii la “Deși nu îmi stă în fire, anul ăsta o să am niscaiva emoții la Webstock…

 1. Mihaela Răspunde

  O sa fie bine ;) (dar verific maine, totusi :) )

 2. Stephanine Răspunde

  Am participat si eu la Webstock 2015 si mi s-a parut ca te-ai descurcat excelent ca moderator. Mi-a placut in special faptul ca il expediai pe Zoso. :))

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Mulțumesc :) Să știi că Vali m-a surprins de data asta. A fost mai mult decât ok :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: