În dragoste, jumătate perfectă nu există. Doar întregul format din două jumătăți imperfecte poate fi perfect

Mă simt oarecum stingher de fiecare dată când aduc vorba despre dragoste. Despre dragostea aia adevărătă, unică și irepetabilă. Mă simt stingher pentru că, din rațiuni pe care nici eu nu le înțeleg pe deplin, mă simt cumva vinovat. Da, vinovat. În fața celor care nu au avut imensul meu noroc de a o întâni pe EA, acea jumătate perfectă pentru jumătatea care ești tu.

În curând se împlinesc 20 de ani de când universul mi-a acordat cea mai mare șansă din viața mea: să o întâlnesc pe doamna sufletului meu. Șansă pe care am apucat-o cu tot sufletul meu. Și cu toată dragostea mea. Și de care mă țin ”agățat” de aproape 20 de ani :)

Treaba asta cu dragostea nu este simplă. Deloc. Dar este cel mai frumos joc al vieții în care poți intra. Pe care îl poți juca. Și în timpul căruia o să vezi că perfecțiunea pe care o cauți stă tocmai în imperfecțiunile fiecăruia dintre voi. Și o să înțelegi, în timp, că jumătate perfectă nu există. Doar întregul poate fi perfect. Și că această perfecțiunea înseamnă tocmai unirea celor două jumătați imperfecte :)

Mă iertați că am dat-o în sentimentalisme, dar, mă știți, când îmi vine ceva să scriu, scriu. Exact cum am pățit când am văzut jumătatea imperfectă din #primulclipviu a celor de la Trupa Vunk jumătate care își caută jumătatea sa imperfectă. Pentru ca, împreună, să fie #UnNouUnivers :) Cele câteva secunde pe care vi le dau acum fac parte din acea jumătate căutată…

Vă mai spun că cei care vor găsi toate secvențele din jumătatea lipsă a clipului și le vor pune cap la cap veți primi o invitație VIP la concertul VUNK: Un Nou Univers din 7 octombrie :)

Posted by Cristian China Birta on Wednesday, 30 September 2015

Un comentariu la “În dragoste, jumătate perfectă nu există. Doar întregul format din două jumătăți imperfecte poate fi perfect

  1. Natural Răspunde

    Sa fiti iubiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: