Fundația Olimpică Română oferă cursuri gratuite de tenis pentru 24 de copii

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Frumoasă inițiativa Fundației Olimpice Române, care oferă cursuri gratuite de inițiere în tenis pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, din sectorul 2 al Bucureștiului. Acestea se vor desfășura în Complexul Sportiv Ion Tiriac:

Douazeci si patru de copii se vor putea bucura de aceasta facilitate, acestia urmand sa fie alesi in urma unei selectii ce va avea loc la Complexul Sportiv Ion Tiriac, sambata, 3 octombrie, incepand cu ora 10:00. Scopul selectiei este de a identifica in randul micilor iubitori de tenis douazeci si patru de copii talentati care au potential de a obtine performante in domeniu, devenind unii dintre cei mai buni jucatori de profil.

Fundatia Olimpica Romana va sustine copiii selectionati pe o perioada de 6 saptamani (5 octombrie 2015 – 15 noiembrie 2015) oferind, in mod gratuit, lectii de grup cu instructori profesionisti, de 2 ori pe saptamana, terenuri de antrenament, precum si echipament specializat constand in rachete si mingi.

Copiii selectionati vor beneficia de suportul integral al unor instructori profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu si, in special, in pregatirea celor mici. Mai mult decat atat, terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac, care vor gazdui aceste activitati, ofera conditii excelente de joc.

Inscrierile pentru selectie se fac la adresa de e-mail roxana.marinescu@fundatiaolimpica.ro sau la numarul de telefon 0721 201 667.

unnamed (31)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)