Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Fundația Olimpică Română oferă cursuri gratuite de tenis pentru 24 de copii

Frumoasă inițiativa Fundației Olimpice Române, care oferă cursuri gratuite de inițiere în tenis pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, din sectorul 2 al Bucureștiului. Acestea se vor desfășura în Complexul Sportiv Ion Tiriac:

Douazeci si patru de copii se vor putea bucura de aceasta facilitate, acestia urmand sa fie alesi in urma unei selectii ce va avea loc la Complexul Sportiv Ion Tiriac, sambata, 3 octombrie, incepand cu ora 10:00. Scopul selectiei este de a identifica in randul micilor iubitori de tenis douazeci si patru de copii talentati care au potential de a obtine performante in domeniu, devenind unii dintre cei mai buni jucatori de profil.

Fundatia Olimpica Romana va sustine copiii selectionati pe o perioada de 6 saptamani (5 octombrie 2015 – 15 noiembrie 2015) oferind, in mod gratuit, lectii de grup cu instructori profesionisti, de 2 ori pe saptamana, terenuri de antrenament, precum si echipament specializat constand in rachete si mingi.

Copiii selectionati vor beneficia de suportul integral al unor instructori profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu si, in special, in pregatirea celor mici. Mai mult decat atat, terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac, care vor gazdui aceste activitati, ofera conditii excelente de joc.

Inscrierile pentru selectie se fac la adresa de e-mail roxana.marinescu@fundatiaolimpica.ro sau la numarul de telefon 0721 201 667.

unnamed (31)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.