„Toto și surorile lui”, selectat la Premiile Academiei Europene

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Tare fain e să scriu aici că mai primesc în unele zile vești bune din lumea filmului românesc, pe care le pot da mai departe. Astăzi e una dintre acele zile, iar vestea este despre filmul „Toto și surorile lui”, selectat la Premiile Academiei Europene. :)

Toto și surorile lui este unul dintre cele 15 documentare înaintate de comisia de profesioniști EFA Documentary Selection Committee către cei 3000 de membri ai Academiei Europene de Film spre a fi votate pe lista scurtă a secțiunii Documentar a European Film Awards.

În fiecare an, premiile Academiei Europene de Film onorează cele mai importante realizări ale  cinematografiei europene. Premiile Academiei Europene de Film se vor acorda în Berlin, pe 12 decembrie și ceremonia va fi difuzată la HBO.

unnamed (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)