V-ar plăcea să puteți dona niște leuți pentru politicienii noștri pe twitter?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Desigur, întrebarea este una de-a dreptul de-amboulea. Căci, nu-i așa, pentru un român normal (plecând de la premisa – speranță că mai există așa ceva…) a dona pentru un politician român este într-un mare fel. Spre deloc. Dar, totuși, pentru că, nu-i așa, suntem un neam cu imaginație, creativitate și cu priviri de-a dreptul deșănțate pentru ce va să vină, hai să facem acest exercițiu de imaginație.

În SUA nu mai este exercițiu de imaginație. Căci twitter a făcut un parteneriat cu Square (un procesator de plăți), astfel încât americanii pot dona dolărei pentru candidații preferați. Cam așa arată chestiunea în cauză.

Bun, hai să ne întoarcem la oile noastre. Și când zic ”oi” mă refer la politicieni, desigur. Căci întrebarea mea pentru voi este ați dona prin twitter pentru niște politicieni? Și, dacă da, de ce. Și, dacă da, puteți să nominalizați măcar un politician român căruia să îi donați măcar un leuț?

anunt cfr hoti

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “V-ar plăcea să puteți dona niște leuți pentru politicienii noștri pe twitter?”

  1. E mai complicat la noi – a incercat Monica Macovei cu donatii prin Paypal si a amendat-o Biroul Electoral Central ca nu a putuit demonstra ca toti cei care au donat sunt cetateni romani. (LOL)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)