La promoția Canon Pixma primești un set de rechizite cool. Bonus: 3 filme cu mine în rol principal :D

Breaking News pentru cei care încă nu au deschis calculatoarele: ÎNCEPE ȘCOALAAAAAAA! :)) Mă rog, pentru cei care nu sunteți părinți, asta cu începutul școlii e doar motiv de enervare că o să se învârtoșeze traficul :D Pentru noi, care avem niște minunați pe acasă, vestea asta înseamnă, printre muuuuulte altele, și grija cu rechizitele.

Ei bine, pentru o nișă, ca să zic așa, din categoria părinților – vorbim despre aceia dintre voi care vă gândiți să vă luați și o imprimantă de mare angajament – Canon vine promoția ”Back to school”, prin care puteți împușca doi iepuri (ca să folosesc o expresie care se bucură de o celebritate pe care eu sunt tentat să o contest :D).

Toți cei care vor achiziționa un echipament Canon Pixma aflat în promoție (Modelele participante sunt: MG5650, MG6650, MG7550, MX535, MX925, LBP6030, MF3010, MF2110) vor primi pe loc un set de rechizite cool: biblioraft, calculator științific, geantă și agendă.

Despre ce face Canon Pixma și cât de fain imprimă pozele (dar nu numai, desigur), vă raportez mai jos. Pentru că am filmat trei clipulețe în care explicăm, așa mai pe linie de hlizeală :D, trei dintre funcțiile de care dispun imprimantele Canon Pixma: NFC, Cloud printing și conectarea prin WI-FI. Găsiți filmulețele și în aplicația specială de facebook.

Și, pentru că vorbim despre această aplicație, vedeți că există și un concurs acolo, unde puteți câștiga premiile de mai jos, așa că eu zic să faceți încercarea :)

Bun, acum să vă dau filmele despre care vă spuneam. Cu niște mititele explicații pentru fiecare.

Clipul 1. Povestim despre funcția NFC. Care presupune, după cum veți putea vedea, că poți imprima direct din telefon doar prin apropierea telefonului de senzorul imprimantei. Funcție foarte bună din punct de vedere tehnic, doar că aplicată în viața reală ne cam dă cu virgulă, așa cum puteți vedea mai jos, când exemplific acest lucru pe pielea colegului Cristi Florea :D

Clipul 2. Povestim despre cloud printing. Trag nădejde că știți cam toți despre ce vorbim aici, așa că sper că veți aprecia abordarea din nori de mai jos :D

Clipul 3. Conectarea prin WI-FI. Probabil cea mai la îndemână soluție când vrei să imprimi ceva și nu ai chef să bagi cabluri sau ceva :))

Cam asta este, stimabililor, nu uitați de promoție și de premiile de pe aplicație!

master_visual_imprimanta

Un comentariu la “La promoția Canon Pixma primești un set de rechizite cool. Bonus: 3 filme cu mine în rol principal :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: