La promoția Canon Pixma primești un set de rechizite cool. Bonus: 3 filme cu mine în rol principal :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Breaking News pentru cei care încă nu au deschis calculatoarele: ÎNCEPE ȘCOALAAAAAAA! :)) Mă rog, pentru cei care nu sunteți părinți, asta cu începutul școlii e doar motiv de enervare că o să se învârtoșeze traficul :D Pentru noi, care avem niște minunați pe acasă, vestea asta înseamnă, printre muuuuulte altele, și grija cu rechizitele.

Ei bine, pentru o nișă, ca să zic așa, din categoria părinților – vorbim despre aceia dintre voi care vă gândiți să vă luați și o imprimantă de mare angajament – Canon vine promoția ”Back to school”, prin care puteți împușca doi iepuri (ca să folosesc o expresie care se bucură de o celebritate pe care eu sunt tentat să o contest :D).

Toți cei care vor achiziționa un echipament Canon Pixma aflat în promoție (Modelele participante sunt: MG5650, MG6650, MG7550, MX535, MX925, LBP6030, MF3010, MF2110) vor primi pe loc un set de rechizite cool: biblioraft, calculator științific, geantă și agendă.

Despre ce face Canon Pixma și cât de fain imprimă pozele (dar nu numai, desigur), vă raportez mai jos. Pentru că am filmat trei clipulețe în care explicăm, așa mai pe linie de hlizeală :D, trei dintre funcțiile de care dispun imprimantele Canon Pixma: NFC, Cloud printing și conectarea prin WI-FI. Găsiți filmulețele și în aplicația specială de facebook.

Și, pentru că vorbim despre această aplicație, vedeți că există și un concurs acolo, unde puteți câștiga premiile de mai jos, așa că eu zic să faceți încercarea :)

Bun, acum să vă dau filmele despre care vă spuneam. Cu niște mititele explicații pentru fiecare.

Clipul 1. Povestim despre funcția NFC. Care presupune, după cum veți putea vedea, că poți imprima direct din telefon doar prin apropierea telefonului de senzorul imprimantei. Funcție foarte bună din punct de vedere tehnic, doar că aplicată în viața reală ne cam dă cu virgulă, așa cum puteți vedea mai jos, când exemplific acest lucru pe pielea colegului Cristi Florea :D

https://youtu.be/Ur53iI_lJFc

Clipul 2. Povestim despre cloud printing. Trag nădejde că știți cam toți despre ce vorbim aici, așa că sper că veți aprecia abordarea din nori de mai jos :D

https://youtu.be/4Kl_kIAN914

Clipul 3. Conectarea prin WI-FI. Probabil cea mai la îndemână soluție când vrei să imprimi ceva și nu ai chef să bagi cabluri sau ceva :))

https://youtu.be/zvP8z0pcZ1k

Cam asta este, stimabililor, nu uitați de promoție și de premiile de pe aplicație!

master_visual_imprimanta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “La promoția Canon Pixma primești un set de rechizite cool. Bonus: 3 filme cu mine în rol principal :D”

  1. Pingback: Dacă vezi un spot Canon și ți se pare că apar și eu în el, să știi că nu ți se pare. :)) | Cristian Florea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)