Așa este Alexandra Ușurelu, toată suflet :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când mă întreabă lumea ce cred despre o anumită persoană, în cazul celor pe care le știu doar din întâlniri întâmplătoare (sau nu :D), adică nu le știu cum îmi știu amicii sau prietenarii, încerc să fac un exercițiu de surprindere a caracteristicii principale a acelei persoane. Și fac asa: spune repede ce îți vine în mine când te gândești la persoana x. Și ce îmi vine în minte prima dată, aia e :)

În cazul Alexandrei Ușurelu, cuvântul care mi-a venit în minte (când m-a întrebat cineva cum mi se pare ea, ca persoană, după ce am zis că ne-am cunoscut) a fost unul absolut firesc: suflet :) Pentru că, zău, nu am reușit să o asociez cu altceva, așa, la prima mână. De fapt, nu cred că aveam cum să o asociez cu altceva :)

Să luăm, par egzamplă, modalitatea prin care Alexandra a ales să își lanseze noul ei videoclip ”Prețul corect”. Și nu mă refer neapărat la context – pe 30 august, în seara de final a festivalului de muzică și teatru “Hai Sus Fest”. Ci la faptul că, prin această lansare, Alexandra a ales să sprijine „Plantăm fapte bune în România” – inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat – care va demara cea mai amplă acțiune de împădurire din România. 1.000.000 de copaci vor fi plantaţi într-o singură zi, pe 14 noiembrie.

Putea să nu o facă. Putea doar să lanseze videoclipul și aia e. Dar nu. Ea a ales să se implice. Suflet, cum spuneam :)

Cântecul “Prețul corect” vorbeşte despre locul în care ar trebui să ne întoarcem. Aşa cum trebuie să ne întoarcem spre Pământ, nu doar să-l populăm, nu doar ca să nu fim singuri, ci să trăim deodată cu EL…şi cu NOI” (Anca Dionisie). Melodia se regăseşte pe albumul „La capătul lumii” și este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancăi Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica.

Albumul a primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la Mamaia Music Awards, fiind și unul dintre cele mai bine vândute albume independente din România în acest an. Filmările videoclipului au fost realizate exclusiv în exterior, în locuri cu natură sălbatică şi în zone afectate de defrișări.

”Poate lumea va înțelege mai bine legătura dintre om și Pământ, dintre om și natură. Poate lumea va cunoaște mai bine care este prețul corect pentru ce se întâmplă cu pădurea. Împreună cu „Plantăm fapte bune în România”, vom reuși să vedem din nou România îmbrăcată de copaci în zonele unde aceștia au fost tăiați. Sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”, vrem să plantăm 1.000.000 de copaci pe 14 noiembrie, declară Alexandra Ușurelu.

„Împădurirea națională este un vis pe care îl vom realiza împreună! Ne bucurăm că Alexandra se implică concret în acest demers prin care contribuim la creșterea suprafeței împădurite a României!” spune Liana Buzea, fondatorul inițiativei „Plantăm fapte bune în România”.

IMG_1615

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Așa este Alexandra Ușurelu, toată suflet :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)