Huawei trimite astăzi 8 studenți români în China

Astăzi este o zi mare pentru 8 studenți români, care pleacă la specializare în China cu ajutorul Huawei și al Guvernului României, prin programul “Telecom Seeds for the Future”.

Pe durata programului, studenții români vor participa la cursuri de limbă și cultură chineză și la cursuri de formare profesională în cadrul sediului central al Huawei Technologies din Shenzen, vor avea acces la cele mai inovatoare tehnologii pentru a înțelege tendințele actuale ale industriei IT&C, precum și de a explora orașe din China, beneficiind de o experiență multiculturală.

Proiectul este susținut atât de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, cât și de Ministerul pentru Societatea Informațională și reprezintă o oportunitate pentru studenți de a înțelege tendințele actuale din domeniul IT&C, reprezentând, de asemenea, un angajament pe termen lung pe care Huawei și l-a asumat, acela de a investi în viitoarele talente locale.

Principalul obiectiv al acestui program îl va reprezenta vizita la sediul central al Huawei din Shenzhen, unde tinerii vor beneficia de sfaturile și consultanța specialiștilor Huawei și vor avea acces la tehnologie de ultimă generație.

Cei opt studenți români care participă la acest program sunt Pădurariu Maria de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Mihaela Pavăl de la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași, Mihai Glodeanu de la Facultatea De Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității din Craiova, Andrei Dinu de la Universitatea Tehnică de Construcții București, Alexandru Iorga, Ramona Obreja, Iulia Necșulescu și Andreea Munteanu de la Universitatea Politehnica București. Cei opt studenți au efectuat un stagiu de practică și internship în cadrul Huawei România, fiind aleși datorită rezultatelor foarte bune pe care le-au înregistrat pe parcursul desfășurării proiectelor interne din companie, dedicate lor.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.