Urmează Shark Week pe Discovery Channel

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În perioada 24-30 august, pe Discovery Channel, se va desfășura Shark Week și se anunță a fi ediția cu cele mai multe ore de programe despre rechini din întreaga sa istorie de 28 de ani.

Editia din aceasta vara este mai “ascutita” si mai “fioroasa” ca niciodata, incluzand programe despre istoria celui mai impunator rechin de pe coasta Cubei, poreclit “El Monstruo”, studii ale cercetatorilor despre cei mai spectaculosi si neobisnuiti rechini de pe glob sau experiente ale expertilor Jeff Kurr, Andy Casagrande si Dickie Chivell din largul coastei de vest a Peninsulei Baja California din Mexic, unde traiesc cele mai mari exemplare de rechin alb.

Pe langa grila speciala de programe dedicate rechinilor, Discovery a pregatit si o enciclopedie online – Sharkopedia – un ghid complet care aduce noutati despre rechini, fotografii uluitoare, infografice, harti, concursuri si foarte mult continut interactiv.

Iată ce puteți urmări la Shark Week:

  • Insula mega rechinilor – luni, 24 august
  • Un rechin de legenda – marti, 25 august
  • Intoarcerea marelui rechin alb – miercuri, 26 august
  • Rechinii cubanezi – joi, 27 august
  • Rechinii din abis – vineri, 28 august
  • Marele rechin mako – sambata, 29 august
  • Invazie de rechini in Florida – duminica, 30 august

P. S. O să las imaginile acestea aici:

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)