Republika preia contul Lagardère Travel Retail

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Primesc la sediul Kooperativa 2.0 (unde am eu biroul de blogger :D) pachetul cu chestiunile de mai jos. Care, presupun că sunteți de acord cu mine, erau cam bulversante tocmai prin diversitate :D

IMG_2317

Și apoi citesc despre ce este vorba. Drept pentru care vă raportez după cum urmează:

Republika preia contul Lagardère Travel Retail, care administrează magazinele news & convenience Inmedio și Relay și brandurile food service 1 Minute, Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe și Furore!. Serviciile oferite în cadrul parteneriatului includ strategie și consultanță în comunicare, creație și dezvoltare de campanii online & offline, implementare in-store, dar și comunicare digitală și social media.

Începutul unei prietenii frumoase: Amintiri din Copilărie”

logo1Cel mai nou proiect lansat de Republika împreună cu Lagardère Travel Retail este campania “Amintiri din copilărie”, desfășurată în locațiile 1 Minute din București, în perioada 27 iulie – 27 august 2015. Menită să readucă bucuriile de altădată în viața angajaților din centrele de business, campania îi provoacă la joacă și îi surprinde cu amintiri dulci în fiecare zi.

Campania de comunicare include o componentă promoțională importantă, meniul “Amintiri din copilărie” pentru două persoane la preț special – cel mai gustos prilej de a depăna amintiri din vacanțele de vară. În plus, meniul campaniei vine de fiecare dată și cu un cadou dulce garantat, iar la 3 meniuri cumpărate clienții fideli pot câștiga, în cadrul unei tombole, jocuri Monopoly și Jenga oferite de partenerul Hasbro România.

Cine le va povesti clienților despre marile premii? Chiar mascota Monopoly – celebrul mogul cu mustață și joben, care îi vizitează luna aceasta în persoană… și costum.

Și pentru că 1 Minute și-a propus să readucă joaca în programul zilnic al clienților, pe durata pauzei de masă ei se pot distra cu jocurile de la “Colțul copilăriei”: Hungry Hungry Hippos, Jenga, Monopoly 80 și Monopoly Empire – oferite de asemenea de partenerul campaniei, Hasbro România.

Campania „Amintiri din copilărie” este integrată de agenția Republika pe principalele canale de comunicare ale brandului 1 Minute: in-store, digital și PR. Activările tematice se extind și pe Facebook, unde utilizatorii sunt provocați la joacă și schimb de amintiri frumoase.

„Tematica acestei campanii a pornit de la dorința de a oferi clienților noștri posibilitatea de a călători în timp, într-o perioadă în care lucrurile erau mai simple, mai gustoase, mai lipsite de griji și responsabilități – perioada copilăriei. Dacă atunci când suntem copii nu ne dorim decât să creștem mari, când ajungem la maturitate ne confruntăm cu nostalgia acelor zile, astfel încât ne-am propus să recreăm acel univers pentru ei. Prin această campanie vrem să oferim clienților noștri o bine-meritată pauză de la task-uri, de la deadline-uri, și în schimb să îi invităm la joacă.” a declarat Petruța Ioniță, Head of Marketing&Store Planning.

„Colaborarea cu Lagardère Travel Retail ne permite să ne exercităm creativitatea în cadrul unei strategii de comunicare multichannel într-un domeniu foarte dinamic dar în același timp și ofertant ca oportunități de comunicare. Campania „Amintiri din copilărie” este un prim exemplu în acest sens și face parte dintr-o planificare strategică mai amplă dezvoltată alături de noul nostru partener”, a declarat Justin Kadima, Managing Partner Republika.

Republika gestionează comunicarea brandurilor Lagardère Travel Retail în România si semnează campaniile creative pe care compania le implementează în mediile online și offline.

Amintiri din copilarie

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)