Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Uite un eveniment fain pentru pasionații de ciclism: Ciclaton

Later edit: De astazi, 1 septembrie, susţinătorii Ciclaton au la dispoziţie o nouă modalitate de a susţine cele 5 cauze educaţionale: un număr scurt de donaţii prin SMS. La 8836 se va putea dona suma de 2 euro, care va fi împărţită egal între cele 5 cauze.

Foarte bună ideea de a organiza Ciclaton, un eveniment care își propune să pună în mișcare roțile educației, cu ajutorul pasionaților de ciclism.

Astfel, organizatorii Ciclaton au ales 5 proiecte educaționale, pe care le vor susține cei care vor pedala în cadrul evenimentului. Este vorba despre: Da-ti pasiunea mai departe, De-a arhitectura, Grow, Impact și Zburd.

Evenimentul se va desfasura intre 2 si 6 septembrie, va porni si se va incheia in Sibiu, si va trece prin 11 orase, printre care Medias, Sighisoara, Targu Mures, Cluj Napoca, Deva si Alba Iulia. Festivitatea de final va avea loc in Parcul Sub Arini din Sibiu.

Pe intreg parcursul de 660 de kilometri vor pedala 30 ciclisti de anduranta, iar pe segmente se vor putea inscrie si ciclisti temerari. Fiecare ciclist (de anduranta sau temerar) va pedala pentru o cauza pe care si-a ales-o dintre cele 5, iar sustinatorii sai vor dona in contul respectivului proiect.

Ciclaton a fost imaginat si construit de o echipa de voluntari pasionati de un ritm de viata sanatos, care cred in ideea că educaţia îmbogăţeşte si care isi doresc sa dea mai departe comunitatii in care traiesc si cresc, o parte din ceea ce sunt.

P. S. Dacă vreți să fiți și voi cicliști temerari, vă puteți înscrie aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.