Uite un eveniment fain pentru pasionații de ciclism: Ciclaton

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: De astazi, 1 septembrie, susţinătorii Ciclaton au la dispoziţie o nouă modalitate de a susţine cele 5 cauze educaţionale: un număr scurt de donaţii prin SMS. La 8836 se va putea dona suma de 2 euro, care va fi împărţită egal între cele 5 cauze.

Foarte bună ideea de a organiza Ciclaton, un eveniment care își propune să pună în mișcare roțile educației, cu ajutorul pasionaților de ciclism.

Astfel, organizatorii Ciclaton au ales 5 proiecte educaționale, pe care le vor susține cei care vor pedala în cadrul evenimentului. Este vorba despre: Da-ti pasiunea mai departe, De-a arhitectura, Grow, Impact și Zburd.

Evenimentul se va desfasura intre 2 si 6 septembrie, va porni si se va incheia in Sibiu, si va trece prin 11 orase, printre care Medias, Sighisoara, Targu Mures, Cluj Napoca, Deva si Alba Iulia. Festivitatea de final va avea loc in Parcul Sub Arini din Sibiu.

Pe intreg parcursul de 660 de kilometri vor pedala 30 ciclisti de anduranta, iar pe segmente se vor putea inscrie si ciclisti temerari. Fiecare ciclist (de anduranta sau temerar) va pedala pentru o cauza pe care si-a ales-o dintre cele 5, iar sustinatorii sai vor dona in contul respectivului proiect.

Ciclaton a fost imaginat si construit de o echipa de voluntari pasionati de un ritm de viata sanatos, care cred in ideea că educaţia îmbogăţeşte si care isi doresc sa dea mai departe comunitatii in care traiesc si cresc, o parte din ceea ce sunt.

P. S. Dacă vreți să fiți și voi cicliști temerari, vă puteți înscrie aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)