Dragilor, vă invit la Summer Bike Fiesta!

Summer Bike Fiesta, după cum lesne vă puteți închipui, este o petrecere pentru pasionații de ciclism. Se anunță distracție mare cu o gașcă veselă și premii pentru cei mai voioși dintre participanți. Sau pentru cei mai norocoși, acum depinde. :D

București Mall este punctul de pornire pentru cea mai mare petrecere pe biciclete din Capitală: Unica Summer Bike Fiesta. Pe 1 august, pentru al treilea an, pasionații de biciclete au parte de petrecere, concert, proiecție de film și multe premii.

Punctul de plecare este parcarea București Mall, începând cu ora 17.30, unde fiecare participant va primi un accesoriu de party. De acolo se va merge, în coloană veselă, către Parcul Herăstrău, la Roabă de Cultură.

Aici, organizatorii pregătesc o mulțime de  surprize: printre altele, o tombolă cu biciclete și multe premii speciale, un concert susținut de Adela Popescu şi o proiecție de film.

La această ediție, dress code-ul este unul simplu: participanții sunt așteptați fie cu o bicicletă roșie, fie cu un accesoriu sau o piesă vestimentară de culoare roșie.

Pentru a participa la Summer Bike Fiesta, iubitorii de plimbări cu bicicleta sunt invitaţi să se înscrie prin intermediul formularului pus la dispoziţie de echipa revistei Unica până miercuri, 31 iulie, ora 12.00.

Summer Bike Fiesta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)