Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Mâine se deschide expoziția „Hidden Language”. La ce vă duce cu gândul?

Când auziți „Hidden Language” la ce vă gândiți? Cu siguranță la ceva zis fără cuvinte, într-un mod aparte și înțeles numai de cei care au un pic de antrenament în domeniul sinuos al descifrării de subtilități.

Despre asta este și expoziția „Hidden Language”, care se deschide – începând de mâine și până pe 29 iulie – în spaţiul cultural Gallery din strada Leonida nr. 9-11. Proiectul „Hidden Language” este semnat de artistul vizual Maria Butnaru și ajutat de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane.

Proiectul “Hidden Language” este o incursiune în lumea dansului și a sportului, o lume definită prin creativitate, libertate și frumuseţe. Fiind una din cele mai vechi forme de expresie, dansul reușește să redea prin mișcarea trupului un “întreg poem” unde, cum spunea cineva, “ fiecare pas este un cuvânt”.

Ce frumos spus, nu e așa? Vă invit cu drag la expoziție!

unnamed (25)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.