MetLife și MetLife Foundation în parteneriat de microcreditare cu Kiva

Vești proaspete venite din partea MetLife și MetLife Foundation care  anunță astăzi încheierea unui parteneriat cu Kiva, o organizație neguvernamentală care susține antreprenori din toată lumea prin intermediul platformei sale online de finanțare de tip crowdfunding.

Cei 5.200 de angajați ai MetLife din Europa, Orientul Mijlociu și Africa au fost invitați să aloce 25 de dolari sub formă de împrumut pentru a sprijini antreprenori din toată lumea să pornească, să susțină și să-și dezvolte afacerea. Inițiativa este finanțată de MetLife Foundation, organizația caritabilă a grupului MetLife, care își propune să crească gradul de incluziune financiară la nivel global. Pentru a atinge acest obiectiv, MetLife Foundation investește 200 de milioane de dolari în decursul a cinci ani, cu obiectivul de a avea un impact în viețile a peste două milioane de oameni.

Din 2005, Kiva a facilitat acordarea de microîmprumuturi în valoare de peste 715 milioane de dolari prin conectarea unei comunități globale în continuă creștere formată din peste 1,3 milioane de creditori cu 1,6 milioane de antreprenori din toată lumea. Pe măsură de persoanele care obțin finanțare prin intermediul Kiva rambursează creditele, sumele pot fi împrumutate din nou, astfel încât noi antreprenori să beneficieze de susținere, susținând creșterea incluziunii financiare.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)