Jocurile Olimpice din 2018-2024 se văd pe Eurosport

Vă dau această veste în condițiile în care Comitetul Olimpic Internațional a anunțat acordarea drepturilor de difuzare TV și pe toate platformele, în Europa, pentru cele patru ediții ale Jocurilor Olimpice din perioada 2018 – 2024 companiei Discovery Communications, care deține Eurosport.

Anunțul marchează începutul unui parteneriat pe termen lung între Jocurile Olimpice, cel mai important eveniment sportiv la nivel global, și Discovery Communications, una dintre cele mai mari companii media din lume. Cu o medie de 10 canale în fiecare piață și cea mai bună ofertă de sport pe platforme online și OTT din Europa, Discovery și Eurosport aduc cea mai amplă acoperire de până acum, ajungând la peste 700 de milioane de telespectatori din Europa. Acoperirea asigurată de Discovery și Eurosport va fi extinsă prin  acces la canale libere la retransmisie și prin intermediul unor parteneriate inovatoare cu furnizori de conținut și distribuitori, care vor aduce Jocurile Olimpice mai aproape de telespectatori. Într-o perioadă în care conținutul este disponibil oriunde și oricând, Jocurile Olimpice sunt un eveniment unic cu o audiență enormă, captând atenția întregii lumi într-o manieră ce oferă valoare partenerilor de afaceri, distribuitorilor și telespectatorilor.

unnamed (10)

Thomas Bach, Președintele Comitetului Olimpic Internațional și David Zaslav, Președinte și CEO Discovery Communications.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: