22.05.2017

Am invitații pentru voi la niște petreceri trăznite marca BECK’s GOLD

Later edit: Ia verificați-vă voi mailurile cu care ați comentat, ca să vedeți cum intrați în posesia invitațiilor. Distracție plăcută! :D

———————-

Stimabililor,

Aș începe prin a explicita adjectivul ”trăznite” din titlu. Căci, după cum lense puteți vedea mai jos, aceste petreceri BECK’s GOLD de pe 3 iulie, din cadrul conceptului ”Think Fresh Night”, sunt chiar cum le-am zis :D

– La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;

– Pe Heliportul Crystal Tower (Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;

– La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Mno, este că este? :)) Lăsați că petrecerile de mai sus sunt într-un mare fel, să vedeți ce trebuie să faceți ca să primiți una din cele 10 invitații duble (la alegere, vedeți voi unde vreți să mergeți după ce câștigați invitatiile), pe care le pun la bătaie colea mai jos:

Propuneți o experiență inedită, plecând de la „Cine spune că…?”. Vreau să văd idei cât mai trăznite, în spiritul campaniei!

Aștept comentariile voastre până 30 iunie, ora 23.59. Atenție: pot să participe doar persoane care au 18 ani la data petrecerilor, adică 3 iulie, așa că uitați-vă în buletin înainte de a comenta, da? :)) Cu mențiunea că o să fac tragere la sorți prin random.org pentru desemnarea câștigătorilor.

Și, ca să vă faceți idee despre feng shuiul BECK’s GOLD, ia vedeți mai jos ce ispravă pe sistemul „Cine spune că…?” au făcut în… lift :))

Încă ceva. Vedeți că puteți câștiga premii simpatice dacă intrați în aplicația Cine spune că? și veniți și acolo cu niște idei.

Vă las cu clipul oficial al campaniei, ca să zic așa. Succes!

poster becks gold

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Interviu Norbert Tako: Suntem exemplul viu că atunci cand dorești cu adevărat să faci ceva, poți, chiar și dacă nu ai bani

Două mesaje importante de la Vodafone pentru românii din Italia și din Spania (P)

17 comentarii

 1. joi, 25 iunie 2015, 13:27

  Cine spune că nu poți să ajungi la toate cele 3 petreceri BECK`s Gold? :))

  Se ia un avion din care te arunci cu parașuta pentru a ateriza pe Heliportul Crystal Tower, apoi se rezolvă închiderea unui traseu direct spre Galeriile Artmark și la Teatrul Elisabeta ajungi cu 15 minute întârziere! :D

  Sau se poate rezolva mai repede cu o bicicletă.

  Răspunde
 2. LUPU DANIEL-MIHAI
  joi, 25 iunie 2015, 15:42

  Cine spune ca nu poti sa dansezi pe heliport, savurand un Beck”s Gold? Si de ce nu sa joci golf in Teatrul Elisabeta? Pe langa asta, cine spune ca nu poti sa faci beatbox intr-un tramvai plin de clubberi infocati?

  Răspunde
 3. joi, 25 iunie 2015, 15:57

  Cine spune ca nu poti sa faci karaoke suspendat la 15 metri deasupra solului agatat de un brad cu ajutorul unui hamac iar un grup nebun de 20 de petrecareti sa te propulseze in aer si sa te aduca la sol dupa ce ai cantat :) Eu am facut experienta asta la Tusnad :D

  Răspunde
 4. joi, 25 iunie 2015, 16:01

  […] cele 3 petreceri din seara de 3 iulie, pot câştiga o invitaţie dublă oferită de blogurile: http://www.cristianchinabirta.ro, http://www.blogdebere.ro, http://www.blogderocker.ro şi de publicaţia online http://www.sportlocal.ro, unde […]

  Răspunde
 5. joi, 25 iunie 2015, 21:58

  Cine spune ca timpul petrecut in avion trebuie sa fie scurt, nu s-a distrat niciodata la inaltime? Cum ar fi o petrecere la mii de metrii pe cer cu piscina, spuma si open-bar si bufet suedez.

  Răspunde
 6. vineri, 26 iunie 2015, 10:18

  Cine spune ca ai nevoie de un cuptor cu microunde pentru floricele? e suficient sa strangi intr-un cerc telefoanele mobile si prajesti cate-un bob, pe rand.

  Răspunde
 7. vineri, 26 iunie 2015, 11:47

  […] de Rocker se oferă (pe fiecare site) câte cinci invitaţii duble la eveniment, în timp ce Chinezu oferă şi el alte zece. Tot ce-aveţi de făcut este să veniţi cu o idee d-aia creativă ce […]

  Răspunde
 8. vineri, 26 iunie 2015, 12:54

  Cine spune ca nu putem avea o Romania mai bine?
  Cine spune ca nu putem avea o blogosfera mai inteleapta?
  Cine spune ca nu poti avea propria ta piscina in apartament sau ca berea nu merge cu ciocolata? :P

  Răspunde
 9. Andrei
  vineri, 26 iunie 2015, 14:11

  Cine spune ca nu poti sa te dai cu o placa de snowboard 2 km doar in pantaloni scurti si tricou inseamna ca inca mai crede ca exista Mos Craciun :))

  Răspunde
 10. Dani S
  vineri, 26 iunie 2015, 15:33

  Cine spune ca o coada lunga la supermarket dureaza mult? nu ai vrea atunci cand astepti la o coada foarte lunga sa plece toti cei din fata ta brusc, sa urmezi la casa iar casierul sa-si ceara scuze pentru asteptare?

  Răspunde
 11. Radu
  vineri, 26 iunie 2015, 20:38

  Cine spune ca nu poti fi in 3 tari diferite, in 5 orase diferite in cursul aceleasi zi si sa ajungi si la un concert pe seara dupa ce ti-ai lasat bagajul intr-o masina a unui tip pe care abia l-ai cunoscut?

  Răspunde
 12. Ana-Maria
  sâmbătă, 27 iunie 2015, 00:32

  Cine spune ca…nu poti pleca vineri seara de la munca, obosit(a), plictistit de toti si toate, ajungi acasa, te arunci in dush, deschizi o bere rece, privesti in gol…..si-ti vine o ideee…..arunci doua haine intr-un troller, iti rezervi pe net un bilet de avion „first-time, next morning”, apoi te intinzi in pat zambind……iar a doua zi la prima ora iti savurezi cafeaua in sala de asteptare a aeroportului gandindu-te la cum va fi……si cine spune ca ceea ce a inceput ca un city-break de relaxare nu se poate transforma intr-o viata noua, intr-o tara noua, intr-un job nou, iar tu brusc parca te-ai ireinventat? i lived that, and it was amazing :)

  Răspunde
 13. Gabriel Razvan
  luni, 29 iunie 2015, 16:35

  Cine spune ca nu poti face skydiving imbracat la costum ?

  Răspunde
 14. Anca I
  luni, 29 iunie 2015, 17:00

  Cine spune ca nu poti face bungee jumping cu o coarda din jeleu si sa aterizezi intr-o piscina plina cu bere!

  Răspunde
 15. Anca
  marți, 30 iunie 2015, 18:11

  Cine spune ca nu poti fi/face ceea ce iti doresti in viata si ca nu poti fi fericit doar cu 5 lei in buzunar, dar alaturi de o persoana nepretuita?:)

  Răspunde
 16. Sandu Marius
  marți, 30 iunie 2015, 22:23

  Cine spune că poţi fi copil doar până la o anumită vârstă?

  Răspunde
 17. Tudor
  marți, 30 iunie 2015, 23:59

  Cine spune ca nu poti zambi la poza de buletin?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *