Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Ia să vă dau eu invitații la concert, dacă tot îl sărbătorim pe Tiberiu Albu :D

Later edit: În urma tragerii la sorți efectuată prin random.org (am filmarea la cerere), câștigătoarea este… Ileana Andrei! Mulțumesc tuturor pentru participare :)

——————–

Bre, io când am pariat pe Tiberiu Albu la Vocea României, unii ați zis că sunt bătrân, că nu mai știu ce este aia muzică, alea, alea. Că s-a întâmplat cum a pariat bătrânul blogger pe alocuri simpatic, asta este deja istorie :D Credeți că am avut nuș ce insighturi și alea, alea? Dreaqu! Am mers doar pe unul din principiile mele fundamentalo-coraconistice: rockul, muzica asta pe care o ador din tot sufletul, nu o să moară niciodată! Iar când aud tineri precum Tiberiu că o cântă așa cum trebuie, transformându-se în ce cântă, apoi mi-e și mai clar că o să rockuim forever :D

Săptămâna asta este una cumplită pentru Tiberiu. Din două motive: 1. astăzi e ziua lui (iar ca vedetă ce este acum și-o fură din toate pozițiile :D) 2. vineri, 26 iunie, are primul lui concert cu trupa Famless (bilete aici, pentru doritori). Deci, vă dați seama, e urgie pe capul și pe sufletul lui :))

Eu am un mare, mare motiv de bucurie să scriu aceste rânduri. Pentru că – știți cum este, uneori zeii își bat joc de noi, dar apoi reușesc ei cumva să își scoată pârleala :D – tocmai ce am aflat că deplasarea pe care trebuia să o comit începând de vineri, chiar din ziua concertului, a căzut, deci ajung la concert, să mă emoționez de emoția lui Tiberiu.

Și, pentru că ar fi păcat să nu mai iau pe cineva cu mine, Tiberiu tocmai ce mi-a dat două wild-carduri, cum ar veni. Adică am două invitații duble pentru voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți.

Ca să veniți cu mine la concert, trebuie să îi urați lui Tiberiu un la mulți ani de ăla din tot coraconul vostru, colea jos în comentarii. Dar să fie un la mulți ani de ăla pentru un rocker, dacă mă înțelegeți ce vreau să zic :D

Simt deja că o să îmi fie foarte greu să aleg. Așa că nu o să aleg eu. Las random.org să păcătuiască alegând pe unii și nu pe alții :) Aștept, deci, comentariile voastre până 24 iunie, ora 13.00.

La mulți ani, Tiberiu, rock on, măh!

11146367_10155602165340032_130872009110247010_o

6 comentarii la “Ia să vă dau eu invitații la concert, dacă tot îl sărbătorim pe Tiberiu Albu :D

 1. Mihaela Grigoras Reply

  La multi ani, TIberiu !
  Suntem convinsi ca vei avea un prim concert de poveste ! Multa sanatate, bucurii , prieteni dragi, multa inspiratie si .. fie ca muzele sa iti fie mereu aproape !
  ( Urarile sunt din toata inima :D dar in contextul articolului mentionez ca nu particp la concurs caci suntem din Neamt si e mai greu cu deplasarea, dar abia asteptam ecoul primului tau concert ) .
  La multi ani si la multi fani !

 2. Arnautu Catalina Reply

  LA MULTI ANI BINECUVANTATI ! Un moment deosebit , generat de un OM deosebit !

 3. Ileana Andrei Reply

  La muuuulti ani! Din prima ai fost favoritul meu la Vocea Romaniei, draga Tibi! Abia, abia asteptam sa te vad pe scena! Bine, te-am vazut direct acolo in platou la Vocea Romaniei cand ai rupt scena in doua cu Shook me all night long!
  LA MULTI ANI AND ROOOCK ON! Aaaa si sper sa te vad la Hard Rock vineri!

 4. Cravetz Madalina Reply

  La multi aaaaaaaaani!!!!!! Rock ooooon!!!!! Abia astept sa iti mspun liiiiiiive!!!!!!

  http://hardrockhideout.com/2009/11/13/happy-birthday-hard-rock-hideout-2/

 5. Stefan Tivodar Reply

  Sperantele mele intr-o Romanie ceva mai normala muzical au, de ceva vreme, legatura si cu ceea ce ai realizat pe scena de la Vocea Romaniei. E misto sa-ti revina cheful de rock dupa ce te uiti la Pro TV. Felicitari, Tiberiu. Astept concerte si albume. La multi ani! Sa ai sanatate si vreme destula pentru muzica buna!

 6. Lorena Reply

  La muti ani Albule ! sa fii sanatos si fericit! sper sa devi un star international pt ca meriti! toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.