Știați că există serviciul un-doi Centru de plăți de plată a facturilor și utilităților?

Un-Doi Centru de Plăți se numește și este util celor care vor să-și plătească facturile de telefonie fixă, televiziune și internet, dar și utilitățile:

Acum, serviciul un-doi Centru de plăți oferă posibilitatea de încasare a facturilor pentru cinci operatori de servicii de telecomunicaţii naționali, precum și pentru aproape 30 de furnizori de utilități din România.

Pentru a putea achita contravaloarea serviciilor de telefonie fixă, internet și/sau TV furnizate de Telekom Romania Communications, clienții trebuie să se prezinte cu factura la oricare dintre comercianții parteneri ai serviciului un-doi Centru de plăți, iar încasarea plății se face extrem de simplu, scanând codul de bare de pe factură.

De la începutul anului și până în prezent, numărul de comercianți care au activ serviciul un-doi Centru de plăți a crescut cu aproximativ 240% la nivel național. Majoritatea acestora, peste 65%, sunt magazine de proximitate, în timp ce 15% sunt magazine tip autoservire, 12% sunt magazine specializate GSM, restul de circa 8% fiind reprezentate de chioșcuri, benzinării, magazine en-gros etc.

Pe lângă Telekom Romania Communications, în momentul de față, portofoliul de furnizori de servicii de telecomunicaţii parteneri ai un-doi Centru de plăți mai include și Orange, Vodafone, RCS-RDS și UPC.

fii-partener-770x368

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Știați că există serviciul un-doi Centru de plăți de plată a facturilor și utilităților?”

 1. Stiati ca denumirea undoi a fost preluata de la un fost angajat de al lor fara ca el macar sa stie – in timp ce acesta inca lucra la ei? Ca sa nu mai zic ca acest angajat are domeniul cumparat din 2007, firma infiintata in 2012, portal web de promovare a firmelor lansat tot din 2012 – toate cu acest nume … undoi.

  Orice initiativa noua ii buna, atat timp cat e facuta corect si nu prin alte mijloace.

  1. Brandul „Un-Doi Centru de Plati”, site-ul: http://www.un-doi.ro impreuna cu manualul de identitate a fost realizat de o companie terta – independenta, specializata in acest sens.

   Data fiind notorietatea inexistenta a portalului web sus amintit, domeniile de activitate diametral opuse si implicarea unei companii externalizate avem indoilei serioase in a cataloga firma proprietara de furt intelectual.

   In rest sanatate sa aveti cat am zice Un-Doi !

 2. Prea s au obișnuit firmele să fure idei de la tineri antreprenori și să se bată cu piatra în piept cat sunt de cinstiți. De parcă un-doi e diferit de undoi. Ați cam luat țeapă cu firma externalizarea. Ar trebui să plătiți drepturi de autor ca în orice țară civilizată. Numa bine.

 3. Este o companie de proasta calitate cu angajați total nepregătiți, puteți sa plătiți la ei însă banii voștri nu vor ajunge acolo unde trebuie.
  Nu recomand pt nimic !!!!

 4. De ce Dna Ionela, ati platit facturile la 1~2si nu a fost raspuns ok? Sau mai e o posibilitate… Dvs sunteti comerciant, ati depus incasarile in contuldatde ceidela1~2, iar acestia nu au alocat banii firmelor de utilitati? Ar fi ceva fff, grav…explicati ne…ne ar feri, de neplaceri. Va stau la dispozitie la nr acesta: 075510362 Stoian.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.