Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Știați că avem Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei?

Sâmbătă trag o fugă până la Râșnov, ca să mă întâlnesc cu niște dinozauri. Căci Dino Parc Râșnov este casa lor, cum ar veni. Cam cea mai mare din Sud-Estul Europei. Deocamdată vă dau informația oficială, după care revin cu un reportaj de la locul faptei. Vă pupează tata chinezu :D

Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei se deschide vineri, 12 iunie 2015, la Râșnov. Cu o suprafață totală de 1,4 hectare, parcul va găzdui 45 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific. Dino Parc Râșnov este un proiect în valoare de 5 milioane de euro, finanțat cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013: Dezvoltare durabilă și promovarea turismului.

Căsuțe în arbori, un cinematograf, tiroliene și multe alte surprize completează traseul spectaculos care urmează evoluția istorică a dinozaurilor.

Investitorii se așteaptă la o cifră de afaceri de 500.000 de euro în primul an și la peste 100.000 de vizitatori. Fondurile necesare pentru dezvoltarea proiectului au provenit în proporție de 70% din finanțare europeană, în timp ce 30% reprezintă co-finanțare din fonduri proprii.

Parcul cu dinozauri, finanțat cu fonduri europene, a fost susținut de către autoritățile locale din Râșnov și va avea un impact important asupra turismului din zonă. Primăria orașului Râșnov a concesionat terenul pe care este amplasat parcul pe o perioadă de 49 de ani.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Parcul este deschis vizitatorilor în fiecare zi, în intervalul 09.30 – 20.00. Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.

2 comentarii la “Știați că avem Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei?

  1. Alex Ciocan Reply

    Interesanta chestie :) E una dintre putinele “investitii” in atractii turistice din Romania ultimilor ani. Macar pe plan local zic… Chiar sunt curios sa vad cei 45 de dinozauri :)

  2. Marian Reply

    Am fost si eu saptamana trecuta si am ramas placut surprins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.